PayPal вече таксува пари за нарушения на правилата за използване

Съдържание:

PayPal вече таксува пари за нарушения на правилата за използване
PayPal вече таксува пари за нарушения на правилата за използване
Anonim

Вие ли сте от тези, които не обръщат внимание на Политиките за използване на услугите и приложенията, които използвате ежедневно? Ако отговорът ви е „да“, препоръчваме ви да започнете да се интересувате от онези дълги текстове, които ви карат да приемете повечето услуги в Интернет.

Благодарение на публикацията, направена от хиляди потребители в социалните мрежи и форуми, стана известно, че PayPal взема пари от тези потребители, които не спазват Правилата за използване In Simply постави, ако сте извършили някакво нарушение PayPal ще вземе пари от вашата сметка за щетите, причинени на платежната платформа.

PayPal таксува пари за нарушения на правилата за използване, как да го избегнете?

PayPal взема пари за нарушения на Правилата за използване
PayPal взема пари за нарушения на Правилата за използване

Не е сложно да попречите на PayPal да вземе пари от сметката ви без вашето съгласие, тъй като това е шлюз за плащане, важно е да знаете какво не можете да правите.

Оттук препоръчваме съответно да използвате PayPal, тъй като опитът за „измама“на платформата не би трябвало да е опция. В обобщение, трябва да избягвате извършването на следните действия, така че PayPal да не ограничи акаунта ви и да не отнеме парите, които имате в него:

  • Не използвайте PayPal за обмен на баланс.
  • Избягвайте искането за възстановяване на средства.
  • Не купувайте криптовалути на сайтове извън PayPal.
  • Избягвайте създаването на няколко акаунта.
  • Не влизайте в други акаунти, използвайки същия мобилен телефон или компютър.
  • Ако продавате продукти чрез PayPal, запазете кодовете за проследяване на доставката.

Ако избягвате да извършвате някое от действията, показани по-горе, PayPal никога няма да удържи пари от сметката ви за нарушаване на Правилата за използване.

От друга страна, ако салдото на вашия акаунт е било удържано и не сте извършили нарушение, ще трябва да се свържете с PayPal, за да можете да намерите решение.

Разбира се, трябва да имате много търпение, защото ако PayPal задържи парите ви, процентът на освобождаването им е много нисък: само 5% от потребителите успяват да възвърнат достъпа до своя акаунт.

Препоръчано: