Null's Royale: алтернатива на Clash Royale с модифицирани карти

Съдържание:

Null's Royale: алтернатива на Clash Royale с модифицирани карти
Null's Royale: алтернатива на Clash Royale с модифицирани карти
Anonim

Интересно ли ви е да опитате една от най-добрите алтернативи на Clash Royale, които съществуват за Android? Ако отговорът ви е „да“, Null’s Royale е играта за изтегляне на вашия телефон или таблет.

Считан от мнозина за „звездния мод на Clash Royale“, в Null's Royale ще имате възможността да играете срещу други потребители онлайн, да подобрявате картите незабавно и безплатно, както и да играете в специални събития, където се появяват ултра-измамени модифицирани карти

Какво е Null's Royale?

Какво е Nulls Royale
Какво е Nulls Royale

Null’s Royale е мод на Clash Royale с частни сървъри, какво означава това? Този напредък в официалната игра не може да бъде пренесен в тази алтернативна версия.

Като мод, можете да подобрявате карти, да отваряте сандъци, да придобивате емоции и кожи на кули по много по-прост начин. Това да, онлайн играта запазва своята същност, тъй като целта е да предложи удобства, без да променя начина, по който се играят игрите.

Като копие на Clash Royale с някои подобрения, играчите, които вече са изпробвали оригиналната версия, няма да имат проблем да взаимодействат с менюто на Null Royale, защото то е абсолютно същото като Clash Royale.

Разбира се, тази игра работи само на мобилни устройства с Android, тъй като не може да присъства в Google Play Store по очевидни причини, може да се инсталира само на платформи, които приемайте приложения от типа APK (таблети и мобилни телефони с Android).

Кои са характеристиките, които отличават Null's Royale?

Null's Royale неограничени ресурси
Null's Royale неограничени ресурси

Подобно на китайския Clash Royale, Master Royale, в Null's Royale функциите, които отличават този мод, са няколко. За да не си губите времето с дреболии, ето най-важните функции, които правят Null’s Royale открояващ се от останалите модове:

  • Неограничен магазин за подаръци: Можете да поискате стотици сандъци, чанти и монети, без да похарчите нито стотинка.
  • Неограничени ресурси: Въпреки че започвате с нула монети, играта ви дава 10 милиона скъпоценни камъни предварително, които да похарчите, както искате.
  • Специализирани сървъри 24 часа в денонощието: Ако има нещо, с което Null's Royale се отличава от останалите, това са сървърите. Създателите на този мод са сключили договор със специални сървъри в различни части на света, което прави играта без забавяне.
  • Много забавни специални събития: Това е единствената алтернатива на Clash Royale, която предлага специални събития всяка седмица. В допълнение към тези събития се добавят модифицирани карти, които правят играта изключително френетична.
  • Турове и карти: Това са две неща, за които никога не трябва да се тревожите. С неограничени ресурси, изравняването на всички карти е изключително лесно. Освен това започвате с кулите на ниво 13, така че няма да ви се налага да трупате опит, за да можете да подобрите защитата си.

Друга функция, която трябва да споменем е секцията Clans. Въпреки факта, че другите алтернативи на Clash Royale имат кланове (Master Royale и Master Royale Infinity), работата на тази система в тези игри е много лоша.

В Null's Royale системата Clan е силно оптимизирана, всичко това благодарение на специални сървъри. По този начин създаването на клан или присъединяването към такъв не би трябвало да е проблем.

Какви видове карти има в Null's Royale?

Ако искате да опитате така наречените „китайски карти“на Clash Royale, тази алтернатива е опция, която трябва да обмислите. Както в Master Royale Infinity, тук ще намерите повече от 100 модифицирани карти, които не са балансирани от никоя гледна точка.

Накратко, ако използвате тези карти, игрите ще продължат по-малко от 10 секунди, тъй като те имат огромна сила на атака По същия начин, не Имате нужда да използвате тези хакнати карти, за да играете игри в Null's Royale, тъй като игровият режим „трофейна надпревара“позволява само нормални карти.

Не можете да намерите хакнатите карти в Null's Royale?

Ако сте изтеглили тази игра, за да се забавлявате с модифицирани карти, със сигурност ще сте се изненадали, че в играта няма никакви хакнати карти.

Отсега нататък ви препоръчваме да не се разочаровате, защото за разлика от други модификации, в Null's Royale имате достъп до тези карти само в рамките на събитията. Накратко, ще намерите модифицираните карти, когато станат налични нови специални събития.

По-добра ли е Null's Royale от Master Royale Infinity?

Няма нищо написано за вкусовете, така че не би било много обективно от наша страна да кажем коя алтернатива на Clash Royale е по-добра. По подобен начин можем да кажем, че разликите между двата мода на Clash Royale са практически нулеви.

Единствената разлика между двете игри е свързана с модифицираните карти. По принцип, за да изиграете тези нови карти в Null’s Royale, трябва да изчакате администраторите на частния сървър да добавят нови събития.

От друга страна, в Master Royale Infinity няма абсолютно нищо за очакване, модифицираните карти са налични в почти всички режими на игра (с изключение на Trophy Race).

Можете ли да получите бан в Clash Royale, ако изтеглите Null's Royale?

Отговорът на този въпрос е „не“. Като имате частни сървъри, игрането на Null's Royale не крие риск, тъй като напредъкът в тази игра не е свързан с този на Clash Royale.

Разбира се, препоръчваме да не свързвате акаунта си в Google Play Games, когато създавате потребител в Null's Royale. Въпреки че няма съобщения за санкции от Google при извършване на това действие, винаги е по-добре да бъдете предотвратени в този тип случай.

Къде можете да изтеглите Null's Royale за Android?

Къде да изтеглите Null's Royale Android
Къде да изтеглите Null's Royale Android

Интернет е пълен с уебсайтове, които ви позволяват да изтегляте приложения от тип APK. Някои от тези сайтове са безопасни, като APKMirror, а други не. За щастие, с Null's Royale не е необходимо да търсите в Google за APK, тъй като играта има собствен официален уебсайт, където можете да изтеглите APK за Android.

Изтеглихме APK от уебсайта, показан по-горе, и не открихме вирус при инсталиране на играта на телефон с Android. Ако имате съмнения относно това, което казваме, можете да анализирате APK онлайн, за да разберете дали има вирус или не.

Какви са изискванията за игра на Null's Royale на Android?

Изисквания за Android на Null's Royale
Изисквания за Android на Null's Royale

Въпреки че е почти идентична алтернатива на Clash Royale, може да изглежда, че изискванията са същите. Това, за съжаление, не е така, защото тъй като това е модифицирана игра, минималните изисквания, необходими за инсталирането й, са различни:

  • 300 MB свободно пространство във вътрешната памет на мобилното устройство.
  • Android 6.0 или по-нова версия.
  • 2 GB RAM минимум.
  • Трябва да сте свързани към WiFi мрежа, тъй като играта работи много зле, когато използвате мобилна мрежа.

Без да добавите много по темата, ако имате проблеми с инсталирането на Null's Royale на мобилния си телефон, препоръчваме ви да следвате това ръководство, където обясняваме как да инсталирате APK приложения на Android, не го пропускайте!

Препоръчано: