Умните часовници, които ще се актуализират до Wear OS 3 (потвърдено)

Съдържание:

Умните часовници, които ще се актуализират до Wear OS 3 (потвърдено)
Умните часовници, които ще се актуализират до Wear OS 3 (потвърдено)
Anonim

Android за часовници, официално известен като Wear OS, достигна версия 3.0. В момента единствените часовници, които имат Wear OS 3.0, са Galaxy Watch 4. Въпреки това тази нова версия на Wear OS се очаква да достигне до повече смарт часовници Някои ще идват от фабриката, а други ще го получите с актуализация. Разбира се, има и много други, които не отговарят на изискванията да направят скока.

Ако имате смарт часовник с Wear OS и искате да знаете дали ще бъде актуализиран до версия 3.0, вижте списъка с часовници, които ще получат Wear OS 3.0 по-долу. И ако мислите скоро да си купите нов смарт часовник, ние също ви препоръчваме да разгледате моделите в списъка, за да можете да вземете най-доброто решение.

Тези смарт часовници ще бъдат актуализирани до Wear OS 3 (или ще бъдат доставени от фабриката)

ticwatch e3 предизвикателство за безплатни упражнения 21 дни
ticwatch e3 предизвикателство за безплатни упражнения 21 дни

Умните часовници с Wear OS 2.0, чиито производители са потвърдили, че ще бъдат надстроени до Wear OS 3.0, са както следва:

  • TicWatch Pro 3 (GPS и LTE)
  • TicWatch E3

За съжаление, това е всичко. Ако притежавате един от тези смарт часовници, ще трябва да изчакате дълго време, за да използвате Wear OS 3.0, тъй като актуализацията няма да започне да се разпространява най-рано до средата на 2022 г.. И най-лошото е, че за да инсталирате актуализацията, да или да, трябва да нулирате фабричните настройки на часовника (всичко, което сте запазили в него, ще бъде изтрито).

Добрата новина е, че е потвърдено, че следните смарт часовници се доставят с Wear OS:

  • Бъдещи часовници TicWatch
  • Бъдещи часовници Fossil (като Fossil Gen 6)

Други производители не са потвърдили, че ще използват Wear OS 3.0 в следващите си часовници, въпреки че се очаква да го направят. Например, много е вероятно следните интелигентни часовници, които Samsung пуска, да идват с тази обновена платформа.

Умните часовници, които остават на Wear OS 2.0, ще получат някои нови функции от Wear OS 3.0

производителност на wear os 3.0
производителност на wear os 3.0

В крайна сметка, ако искате да изпробвате Wear OS 3.0 точно сега, единствената ви възможност е Galaxy Watch 4 да го използвате през слоя One UI Watch И ако имате смарт часовник който не е споменат в списъците по-горе, това означава, че няма да получи Wear OS 3.0. Въпреки това е възможно тя да получи някои подобрения от тази нова версия, въпреки че не е направила скока.

Google наскоро потвърди, че тези 5 нови функции в Wear OS 3.0 идват в последното поколение:

  • Възможността да отговаряте на съобщения от приложението „Google Messages“, без да се налага да използвате телефона си.
  • Нов интерфейс, който ще позволи по-лесно писане на часовника от китката.
  • Ще бъдат добавени Плочки, които са като уиджети за началния екран на смарт часовника, които дават бърз достъп до съдържание и контроли.
  • Ще има Tiles за Strava, Calm и Spotify

  • Spotify ще ви позволи да възпроизвеждате музика на часовника си офлайн (можете да изтеглите песните и да ги запазите на вашия смарт часовник).
  • Google Pay може да се използва в повече държави (вече беше наличен в Испания): Белгия, Бразилия, Чили, Хърватия, Чехия, Дания, Финландия, Хонконг, Ирландия, Нова Зеландия, Норвегия, Словакия, Швеция, Тайван, Украйна и Обединените арабски емирства.

Така че дори часовникът ви да остане на Wear OS 2.0, поне ще можете да се насладите на всички тези нови неща, които трябва да се появят скоро чрез актуализация.

Препоръчано: