Всички APK файлове на PICO PARK за Android са фалшиви

Съдържание:

Всички APK файлове на PICO PARK за Android са фалшиви
Всички APK файлове на PICO PARK за Android са фалшиви
Anonim

Бяхте ли развълнувани да видите видеоклипове и уебсайтове, които твърдят, че разполагат с PICO PARK APK за Android? Препоръчваме ви да изтриете тази усмивка от лицето си, защото всички APK файлове на PICO PARK за Android са фалшиви.

Благодарение на хилядите създатели на съдържание, които започнаха да проявяват интерес към PICO PARK, тази проста видео игра успя да излезе от дупката, в която беше.

Това накара милиони хора по света да изпробват игра, пусната през 2018 г., но стана популярна през 2021 г. Въпреки че тази ситуация е в полза на разработчиците на тази забавна игра, тя също така облагодетелства онези хора, които се стремят само да се възползват от илюзията на другите.

PICO PARK за Android не съществува, не си губете времето да го търсите

Както създателите на тази видео игра посочват на своя уебсайт, PICO PARK няма версия за Android, така че би било повече от правилно да се каже, че PICO PARK за Android не съществува.

С други думи, PICO PARK е наличен само на следните платформи:

  • PC: Само за Windows. (чрез Steam).
  • Nintendo Switch: Версия е в процес на разработка и може да излезе в края на 2021 г.
  • Android и iOS: Все още нищо не е официално обявено, въпреки че има слухове, че играта може да пристигне и на двете платформи през 2022 г.

Може да се каже, че PICO PARK е в ситуация, подобна на тази на Fall Guys, игра, която ще дойде за Android и iOS в даден момент. Истината е, че разработчиците на този тип игри (тези, които стават тенденция), ще трябва да ускорят темпото. Е, след като стриймърите в Twitch спрат да ги пускат, потребителският интерес намалява забележимо.

APK файловете на PICO PARK са фалшиви

Разбира се, ние препоръчваме ви да не изтегляте APK на PICO PARK за Android, който виждате в YouTube или Google. Изтеглихме 10 различни версии и сме принудени да кажем, че всички те са фалшиви.

Някои от тях бяха приложения, които нямаха нищо общо с играта. Други, от друга страна, показваха само изображение на играта при отваряне на APK на мобилното устройство.

PICO PARK за Android не съществува
PICO PARK за Android не съществува

Но това не е всичко, защото много от тези, които инсталирахме, имаха вируси. Ако сте инсталирали фалшив APK на PICO PARK, препоръчваме да изтеглите антивирусна програма, за да премахнете всеки тип злонамерен файл, който може да е инсталиран на вашия телефон.

Без да казвам много повече, ако искате да играете PICO PARK с приятелите си, но нямате компютър, който поддържа играта, можете да изтеглите тези алтернативи до PICO PARK за Android.

Препоръчано: