Xiaomi Mi Pad 5 ще пристигне в Европа през септември

Съдържание:

Xiaomi Mi Pad 5 ще пристигне в Европа през септември
Xiaomi Mi Pad 5 ще пристигне в Европа през септември
Anonim

Очаквате с нетърпение глобалното представяне на новите таблети на Xiaomi? Така че днес имаме страхотни новини за вас. Очевидно Mi Pad 5 и 5 Pro идват в Европа през септември. Останете и разберете всички подробности!

Mi Pad 5 и Mi Pad 5 Pro ще бъдат налични в Испания от септември

Xiaomi Mi Pad наличен в Испания септември
Xiaomi Mi Pad наличен в Испания септември

Индустрията за таблети с Android е напреднала малко досега тази година. Освен Lenovo с XiaoXin Pad Pro, малко марки пуснаха таблети с тази операционна система. Въпреки това, Xiaomi напълно промени тази ситуация, като представи Mi Pad 5 и Mi Pad 5 Pro.

Сега марката за първи път пусна тези таблети в Китай. И тъй като Xiaomi не каза нищо за наличността на Mi Pad 5 в Европа, много хора смятаха, че той няма да достигне глобалния пазар.

Но този слух току-що беше развенчан! Според изтичане на информация от Gizmochina, наследниците на Xiaomi Mi Pad 4 ще бъдат представени в Европа следващия месец Всичко показва, че това ще се случи през първите седмици на септември. Така че Mi Pad 5 ще пристигне в Испания много скоро!

От друга страна, Xiaomi показа с обявяването на MIUI за Pad, че приема таблетите сериозно. Ето защо, ако търсите истински убийствен iPad, Mi Pad 5 са някои от опциите, които не можете да пропуснете.

Мислите ли, че преувеличаваме? Е, тогава вижте по-долу спецификациите на Mi Pad 5 Pro, най-мощният таблет на марката до момента:

  • 10.9″ IPS LCD екран с 2.5K резолюция (2560 x 1600 пиксела), HDR10 и 120 Hz честота на опресняване.
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 870.
  • 6 или 8 GB RAM + 128 или 256 GB вътрешна памет.
  • Двойна задна камера от 50 MP + 13 MP.
  • 8600 mAh батерия с 67W бързо зареждане.
  • Android 11 базиран на MIUI 12.5.

С тези характеристики (където се открояват Snapdragon 870 SoC и 120 Hz екран), Mi Pad 5 Pro има всичко необходимо, за да бъде един от най-добрите таблети на годината.

А вие какво мислите по тази тема? Мислите ли, че Mi Pad 5 ще има успех в продажбите в Испания? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

Препоръчано: