Хакнат ли е WhatsApp? Не, има огромен бъг

Съдържание:

Хакнат ли е WhatsApp? Не, има огромен бъг
Хакнат ли е WhatsApp? Не, има огромен бъг
Anonim

От събота много потребители на най-популярното приложение за съобщения получават много тревожно съобщение при отваряне на WhatsApp, преди да излязат:

«Вашият телефонен номер вече не е регистриран на този телефон. Това вероятно е защото сте регистрирали номера си в WhatsApp на друго устройство."

Това е същото съобщение, което се появява, когато влезете от друго устройство… Или когато някой го прави вместо вас, за да открадне вашия WhatsApp. Този път обаче няма за какво да се тревожите. Това е просто грешка в най-новата бета версия на WhatsApp!

Дори не е първата грешка, която се появява в тази актуализация. Друг бъг в същата тази версия изтрива стари разговори, които имате в WhatsApp, например. Какво се случи този път за такъв тревожен провал?

Те не се опитват да откраднат акаунта ви, това е грешка в WhatsApp

Въпреки че WhatsApp не е приложение, известно точно със сигурността си, ако сте получили съобщение като това тези дни, най-вероятно това е грешка в WhatsApp.

Вече знаете, че подобно на по-голямата част от приложенията за незабавни съобщения, WhatsApp не ви позволява да поддържате една и съща сесия отворена на повече от едно устройство едновременно. Ако някой се опитваше да влезе в акаунта ви, той щеше да пропусне същото съобщение и да излезе от мобилния ви телефон. Следователно потребителите са били толкова уплашени да го получат, без да са влезли в друг терминал.

WhatsApp все още не е коментирал това, така че не знаем дали ще е необходима нова актуализация на приложението за отстраняване на този проблем. Новинарският портал WABetaInfo обаче увери в Twitter, че това е грешка, вероятно получена от някаква поддръжка

Както вече казахме, това не е първият бъг, представен от последните актуализации на WhatsApp. Неотдавна приложението се затваряше от само себе си на устройства с Android поради друга грешка в платформата, която в крайна сметка беше коригирана.

Така че не се притеснявайте! Най-вероятно този бъг, който ви излиза от WhatsApp, ще се поправи и ще спре да ви изрита от вашия акаунт без причина.

Те не хакват акаунта ви в WhatsApp, но има техническа грешка, която затваря сесията на вашия мобилен телефон с Android
Те не хакват акаунта ви в WhatsApp, но има техническа грешка, която затваря сесията на вашия мобилен телефон с Android

Разбира се, ако сте получили това известие на iPhone или друго устройство на Apple… Най-добре е да вземете предпазни мерки, за да защитите акаунта си в WhatsApp, тъй като тази грешка е била само отчетено във версията за Android.

Оставяме ви тук нашите най-добри съвети и препоръки, за да направите акаунта си в WhatsApp още по-сигурен. По-добре не разочаровайте гарда си!

Препоръчано: