Чатът в Google е залят с отрицателни отзиви в Play Store, защо?

Съдържание:

Чатът в Google е залят с отрицателни отзиви в Play Store, защо?
Чатът в Google е залят с отрицателни отзиви в Play Store, защо?
Anonim

Има голямо противоречие между голямото G и неговите потребители! Случва се Google Chat, приложението, което ще замени Hangouts, има много отрицателни отзиви в Play Store Сега, каква е причината за това? Останете в мрежата и разберете, защото тук ще видите всички подробности.

Потребителите на Hangouts са много разстроени, че трябва да преминат към Google Chat

Потребителите на Hangouts са разстроени от преминаването към Google Chat
Потребителите на Hangouts са разстроени от преминаването към Google Chat

По време на писане на тази бележка, приложението има среден рейтинг от 2,7 звезди. Със сигурност ще се изненадате да разберете, че една услуга на Google е толкова критикувана. Зад всички тези оценки обаче има доста ясна причина.

И, както споменахме по-горе, хората, които все още имат Hangouts не харесват идеята за мигриране към друго приложение за съобщения Това се случва, откакто Google ви предупреди да не използвате повече Hangouts, тъй като скоро ще изчезне. Потребителите на услугата реагираха така и Google Chat беше залят от много критики.

Други причини, поради които Google Chat е оценен отрицателно

Прегледи Google Chat в Play Store
Прегледи Google Chat в Play Store

От друга страна, има мнения, според които приложението все още не е готово да замени Hangouts. По-конкретно Критиците на Google Chat се оплакват от следното:

  • Приложението има неинтуитивен интерфейс.
  • Може да се изпраща само една снимка наведнъж. От своя страна трябва да използвате файловия мениджър на мобилния си телефон, за да намерите изображението, което искате да споделите (вместо да предлагате галерия, интегрирана в платформата, както правят всички приложения за съобщения).
  • Платформата все още не е 100% полирана. Потребителите се оплакват, че Google Chat е бавен и забавен.
  • Услугата няма опция за извършване на аудио разговори или споделяне на вашето местоположение в реално време. Освен това, за да осъществите видеообаждане, трябва да създадете среща в Meet извън Google Chat.

От друга страна, голямото G не стои със скръстени ръце пред тази вълна от критики. Ето защо поддръжката на приложението направи препоръки към потребителите, които имат проблеми с използването на Google Chat.

Във всеки случай, не се отчайвайте, ако ви липсват функциите на Hangouts, защото Mountain View най-вероятно ще подобри Google Chat в следващите актуализации.

А вие какво мислите по тази тема? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

Препоръчано: