Топ 3 приложения за готвене на Android

Съдържание:

Топ 3 приложения за готвене на Android
Топ 3 приложения за готвене на Android
Anonim

Има много хора, които са запалени по света на гастрономията и мечтаят да приготвят изискани ястия за семейството или приятелите си. Те обаче не са толкова запознати с техниките, рецептите и други подобни. Поради тази причина дойдохме да ви предоставим 3 основни приложения при готвене Трябва да се отбележи, че има много в Google Play, но ние избрахме най-добрите, които ще ви помогнат да готвите като готвачи.

Тези приложения са много специални, защото имат кухненски помощници, имат рецепти, казват ви необходимите инструменти, дават ви идеи и имат вдъхновяващи снимки. Освен това ще имате брой сочни ястия, които се приготвят в най-добрите ресторанти в света От друга страна, ако сте амбициозен готвач или студент по гастрономия, те ще ви помогнат вие във вашите класове. Без повече шум, нека започнем нашето готварско приключение с Android.

3 приложения, които ще ви помогнат да готвите като експерт

След това ще ви представим 3 основни приложения при готвене. Разбира се, всички те имат добро съдържание и са напълно безплатни в магазина на Google.

Рецепти в магазина: Моята готварска книга

Моята готварска книга екранни снимки
Моята готварска книга екранни снимки

За да бъдем добри готвачи, имаме нужда от готварска книга като тази на Ferran Adriá и My Cookbook е идеалната за нас. Това приложение съхранява голям брой рецепти, които можем да правим от нулата, можем да добавяме нашите рецепти и дори можем да импортираме готварска книга, която сме виждали там

Моята готварска книга от друга страна организира всички наши рецепти на едно място. Въпреки че, ако получим достъп или закупим премиум версията на приложението, ще имаме органайзер за храна, списък за пазаруване или възможност да видим рецепти на нашите приятели. Без съмнение, това е приложение, което всеки готвач трябва да носи в джоба си за всеки повод.

Hatcook – Готварски рецепти: Какво готвя днес?

Descubre Hatcook

Descubre Hatcook
Descubre Hatcook

Hatcook е приложение за готвене, което ни учи на домашни рецепти, така че да можем да изненадаме всеки. Освен това има много голяма общност, която изпраща нови рецепти ежедневно и ви дава възможност да ги запазите. Освен това можете да качвате снимки на вашите приготовления и дори можете да видите публикации от най-добрите готвачи. Разбира се, Hatcook има повече от 9000 безплатни рецепти в зависимост от храната, която имате у дома.

Без съмнение ще имате нужда от това приложение, защото не изисква много съставки, за да направите добро ястие. Просто отидете до хладилника, за да видите какво имаме и потърсете рецепта със същите съставки. Разбира се, има много филтри, можем да филтрираме по трудност, време, регион и сезон

Общност на готвача: SideChef

SideChef - step by step recipes with voice assistance

SideChef - step by step recipes with voice assistance
SideChef - step by step recipes with voice assistance

SideChef ни кара да видим, че готвенето е лесно, достъпно и забавно, където и да сте, тъй като ви учи стъпка по стъпка с изображения, инструкции и гласови команди Освен това можете да видите всички рецепти, ще имате списък със съставки и той е от съществено значение за начинаещите готвачи в кухнята.

Що се отнася до неговите характеристики, можем да търсим рецепти въз основа на съставките, които имаме в килера си. Освен това има повече от 4000 рецепти стъпка по стъпка, има таймер, отговаря на гласови команди със свободни ръце. И от друга страна, можете да оценявате рецепти, да качвате снимки, да търсите по ключова дума, име, диета или интерес. И най-доброто от всичко е, че е напълно безплатно.

Това са 3-те най-добри приложения за готвене, които можете да изтеглите на Android, които ще ви превърнат в готвач. В допълнение, те са напълно безплатни в Google Play и имат отлични функции. Въпреки че, от друга страна, трябва да препоръчаме новата съдомиялна машина Xiaomi и Thermomix, които ще ви помогнат да допълните вашите ястия.

Препоръчано: