Xiaomi Thermomix ще помете магазините

Съдържание:

Xiaomi Thermomix ще помете магазините
Xiaomi Thermomix ще помете магазините
Anonim

В един луд свят като днешния, времето за хранене е намалено. Ето защо роботите от типа Thermomix станаха много популярни, защото при тях храната е готова, когато се приберем у дома. Оригиналният Thermomix е много добър, но цената му, почти 1000 евро, е прекомерна Какво ще стане, ако Xiaomi пусне такъв? Е, вече има и то на смешна цена! Искате ли да го видите?

Пуснат под марката Ocooker, новият Thermomix на Xiaomi е проектиран с различни режими на програмиране, за да можете бързо да приготвяте храната си. С бялото си покритие и всички функции, които има, той със сигурност ще бъде най-добрият робот, който ще имате в кухнята си

Пържете, гответе, печете и варете, всичко това в новия кухненски робот Xiaomi

Кухненски робот Xiaomi e
Кухненски робот Xiaomi e

Thermomix на китайската фирма се отличава с това, че е робот, който предлага възможността за готвене на различни видове храна като никое друго устройство. В него можете да печете месо, да изпържите малко картофи, да сварите паста и, разбира се, да сготвите пиле за бърза и безпроблемна вечеря, наред с други неща.

Сред спецификациите на робота имаме максимална мощност от 680W, максимален капацитет от 2 литра, индикатор за време и 9 бутона за програмиране От друга страна, един от недостатъците му са, че бутоните са на китайски. Освен това той няма мобилно приложение за регулиране на действията, като прахосмукачката робот и дори стола на марката, който може да се управлява от мобилното устройство.

Xiaomi d кухненски робот
Xiaomi d кухненски робот
Кухненски робот Xiaomi b
Кухненски робот Xiaomi b
Кухненски робот Xiaomi c
Кухненски робот Xiaomi c
Xiaomi кухненски робот към
Xiaomi кухненски робот към

Xiaomi Thermomix Цена

Ако искате Thermomix с 3-те b (добър, хубав и евтин), трябва да купите представения от Xiaomi, защото стартовата му цена е само 25 евро за смянаДа, смешна цена в сравнение с 1000 евро, които трябва да платите, за да купите оригиналния Thermomix.

Що се отнася до пускането му на пазара, все още не е известно дали ще се предлага извън Китай, въпреки че е много вероятно да започне да се вижда в магазините в следващите седмици онлайн с доставка до Испания и други страни.

Кое е първото нещо, което бихте сготвили в Xiaomi Thermomix?

Препоръчано: