Микровълновата фурна Xiaomi: цена и характеристики

Съдържание:

Микровълновата фурна Xiaomi: цена и характеристики
Микровълновата фурна Xiaomi: цена и характеристики
Anonim

Колко пъти съм виждал типичния коментар за продуктите на Xiaomi: „Скоро дори ще имат микровълнова печка“. Да, пристигна. Xiaomi вече има своя собствена микровълнова печка, произведена от сътрудничещата марка Ocooker, фирма, която разработва и други продукти за китайците.

Трябва да се върнете само няколко месеца назад, за да видите Ocooker Thermomix, но този път нека поговорим за микровълновата. За разлика от повечето продукти, микровълновата Xiaomi има ретро стил, а не футуристичен. Разбира се, той има добра технология и характеристики, които го правят страхотен продукт.

O готварска печка микровълнова
O готварска печка микровълнова

Как е микровълновата фурна Xiaomi?

Ако се чудите за характеристиките му, обикновено най-важните за микровълновата, ще намерите мощност от 700 вата и капацитет от 18 литра. Тези данни разкриват, че това е перфектната микровълнова печка, която да имате във всеки дом.

Основната му тайна е начинът, по който разпределя топлината. Неговите 700 вата разпределят температурата прецизно на 360º с термична равномерност от 83,5%, превъзхождаща много други продукти в тази категория. Освен това той се размразява, без продуктите да изсъхват или да се сготвят.

Донесете няколко предварително програмирани рецепти

Както не може да се пропусне, използваемостта е един от най-добрите му предимства. Тази фурна/микровълнова ви позволява лесно да готвите до 9 рецепти (предварително програмирани на нейните бутони).

За безопасност имаме дизайн от 5-степенна защита срещу радиация, тройна защита с микропревключватели и заключване за деца. Много безопасен срещу всякакви непредвидени събития.

Стартиране и цена на микровълновата Xiaomi

По отношение на наличността, микровълновата печка вече се продава в платформата за групово финансиране на Xiaomi. Ще започне да се вижда в класическите китайски магазини след няколко дни и цената му, 52 евро за смяна, със сигурност ще бъде близо до 70 или 80 евро, за да можете да го имате в Испания.

Все пак, той все още е добър избор за затопляне и готвене на храна. Единственият проблем с него е, че ще трябва да използваме (вероятно) адаптер, за да го свържем към мрежата Последното не е проблем за повечето потребители и още повече, когато става дума за продукт, който обикновено остава свързан през цялото време.

Препоръчано: