Honey: Най-доброто разширение за купон за отстъпка за Chrome

Съдържание:

Honey: Най-доброто разширение за купон за отстъпка за Chrome
Honey: Най-доброто разширение за купон за отстъпка за Chrome
Anonim

Чували ли сте за Хъни? Това разширение на Chrome за получаване на купони и кодове за отстъпка привлече вниманието на самия PayPal и сега, след като получи ценното си одобрение, искаме да ви кажем как работи и как да инсталирайте го стъпка по стъпка.

Има много страхотни разширения за Chrome и ако търсите плъгин, за да спестите от вашите онлайн покупки, тогава Honey е за вас. Очакват ви хиляди отстъпки в най-посещаваните онлайн магазини! Можете да се доверите на Honey и ето защо.

Как да инсталирате и използвате разширението Honey в Chrome

Възползвайте се от всички оферти, отстъпки и промоции на разширението за браузър Honey
Възползвайте се от всички оферти, отстъпки и промоции на разширението за браузър Honey
 1. Отидете на официалния уебсайт на Honey, joinhoney.com.
 2. Щракнете върху оранжевия бутон «Добавяне към…», който автоматично ще изтегли версията на Honey, съвместима с вашия браузър.
 3. В зависимост от браузъра, който имате, може да се наложи да щракнете върху „Добавяне на разширение“, да позволите на браузъра да го инсталира или просто да натиснете „Инсталиране » от магазина за разширения, към който може да бъдете пренасочени. Не се притеснявайте, обикновено е доста интуитивен във всеки интерфейс.
 4. Можете да започнете да използвате отстъпките на Honey сега! Всичко, което трябва да направите е влезте с Google, Facebook, PayPal, Apple или вашия имейл, за да получите всички тези удобства напълно безплатно.

Honey е разширение, съвместимо с най-разпространените браузъри: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge и Safari. Кликнете върху това, което използвате, за да отидете директно до разширението, което отговаря на вас!

Как да купувате по-евтино в любимите си онлайн магазини с разширението на браузъра Honey за ваучери за отстъпка
Как да купувате по-евтино в любимите си онлайн магазини с разширението на браузъра Honey за ваучери за отстъпка

И използването на Honey е също толкова лесно, колкото и инсталирането му:

 1. Пазарувайте в онлайн магазина по ваш избор, както обикновено.
 2. Преди да платите, щракнете върху разширението Honey в лентата с инструменти.
 3. Щракнете върху “Прилагане на купони”.
 4. Ако разширението не открие такива, които можете да приложите в момента, то ще ви уведоми. Препоръчваме ви да натиснете “Опитайте все пак”, за да принудите по-задълбочено търсене.
 5. След като бъдат приложени използваемите отстъпки, разширението ще ви каже колко пари сте спестили от покупката си. Щракнете върху “Продължи към плащането”, за да платите и да завършите процеса.

Някои онлайн магазини дори партнират с програмата Honey Gold, която разиграва още повече отстъпки сред членовете, които пазаруват в тези магазини.

Можете да участвате в тази програма, като влезете в Honey и щракнете върху бутона “Ежедневна награда”, който ще ви покаже разширението, когато го използвате в онлайн магазините, които съставят част от програмата и след това на «Активиране».

В случай, че искате да го деинсталирате, просто потърсете Honey сред разширенията на браузъра си и щракнете върху “Деинсталиране” или “Изтриване” в зависимост от това дали е Chrome, Mozilla, Opera… Нищо не е по-лесно от инсталирането и деинсталирането на разширения!

Как да инсталирате и използвате Honey купони на Android

Въпреки че първоначално беше само разширение за компютри и лаптопи, Honey в крайна сметка разработи и мобилно приложение, за да можете да използвате отстъпките си от всяко място.

Спестете от следващата си онлайн покупка с приложението Honey, за да получите отстъпки за вашия Android
Спестете от следващата си онлайн покупка с приложението Honey, за да получите отстъпки за вашия Android
 1. Изтеглете приложението Honey от Google Play Store.
 2. Изберете вашата държава на пребиваване, за да получите още повече опции за купони и отстъпки.
 3. Дава ви опцията да регистрирате или да продължите без влизане. Препоръчваме ви да влезете, за да се възползвате от повече предимства, но не е задължително.
 4. Получете достъп до всички отстъпки в приложението и купете това, което искате на по-ниска цена.
 5. На мобилно устройство купувате от приложението. Преди да купите, потърсете отстъпките, които могат да ви служат в приложението и копирайте тези, от които се нуждаете.
 6. Когато отидете на каса, поставете ги като кодове за отстъпка.

Безопасно ли е да използвате разширението за отстъпка на Honey?

Много от нас се вълнуват от идеята да имат напълно безплатна търсачка за купони и ваучери за отстъпка с едно щракване на бутон и по този начин да спестят възможно най-много при всяка онлайн покупка.

Honey автоматично търси в милионите резултати в своята база данни с купони, за да спести време и ви предложи най-доброто Освен това има толкова полезни функции, като да ви уведоми, че артикулът вие, което се каните да закупите, е налично на по-ниска цена или ако променя цените и може да бъде по-евтино в друг момент.

Въпреки това, няма да има смисъл плъгин да раздава пари на потребителите си срещу нищо в замяна. Както добре знаете, много от приложенията, които използваме всеки ден, се финансират чрез продажба на данните, които предоставяте на рекламни агенции или компании, които може да ги намерят за полезни.

Насладете се на всички предимства, купони за отстъпка, ваучери за подарък и кодове за отстъпка, предлагани от приложението Honey extension
Насладете се на всички предимства, купони за отстъпка, ваучери за подарък и кодове за отстъпка, предлагани от приложението Honey extension

В този смисъл разширенията на браузъра не са толкова инвазивни, колкото мобилните приложения Така че, ако използвате някое приложение на вашия смартфон, можете да сте спокойни. Вие вече продавате вашите данни! Поне в правилата и условията на Honey е уточнено, че не съхранява вашите лични данни, а по-скоро вашето местоположение, вида на продуктите, които купувате, магазините, които посещавате, или вашия IP адрес.

Все пак това не означава, че е 100% сигурно разширение, което можете да използвате без проблем. Всъщност самите магазини възлагат на Honey да увеличи продажбите им с техните отстъпки, така че е напълно законно.

На кои страници могат да се прилагат отстъпките и купоните на Honey?

Honey не предлага отстъпки за всички онлайн магазини в Интернет (да се надяваме!), но предлага отстъпки за много от най-посещаваните. Това са всички магазини, където можете да приложите отстъпките си за Honey и спестите колкото е възможно повече от покупката си:

 • Amazon
 • Nike
 • Papa John's
 • J. Екипаж
 • Nordstrom
 • Завинаги 21
 • Bloomingdales
 • Sephora
 • Groupon
 • Expedia
 • Hotels.com
 • Сандък и варел
 • Office Depot
 • Финална линия
 • на Кол

Имате отстъпки за всякакви заведения! От вериги ресторанти като papa John's до гигантския Amazon.

Honey не е единственото подобно приложение, което ще намерите в магазина за разширения на Chrome, разбира се. Но това е нашата препоръка, ако искате да приложите широко разнообразие от купони за отстъпка, за да намалите общата цена на покупката си за няколко секунди.

И не забравяйте винаги да правите безопасни онлайн покупки! Следвайте нашите съвети, за да не плащате нито стотинка повече при следващата си покупка.

Препоръчано: