TikTok вече е най-тегленото приложение в света

Съдържание:

TikTok вече е най-тегленото приложение в света
TikTok вече е най-тегленото приложение в света
Anonim

TikTok продължава да расте и ново проучване го доказва перфектно. По-конкретно, според доклад на Nikkei Asia, тази социална мрежа е най-тегленото приложение в света Да, TikTok вече надминава Facebook, WhatsApp и Instagram! Останете в мрежата и открийте всички подробности за новините.

TikTok беше приложението с най-много изтегляния в световен мащаб през 2020 г

Най-изтегляното приложение на TikTok в света за 2020 г
Най-изтегляното приложение на TikTok в света за 2020 г

TikTok наскоро достигна 3 милиарда изтегляния. Този етап беше впечатляващ, тъй като социалната мрежа на ByteDance е първото приложение извън Facebook, което постига това. Следователно никой не се съмнява, че TikTok е тук, за да остане и вече е основната конкуренция за YouTube или Facebook

И сега социалната мрежа за кратки видеоклипове счупи нов рекорд. Както споменахме по-горе, TikTok беше приложението с най-много изтегляния в световен мащаб миналата година. Проучването на Nikkei Asia обаче не посочва общия брой инсталирания на приложения.

Ясно е, че TikTok доминира в световната класация. Приложението на ByteDance също зае първо място за изтегляне в САЩ. Следователно растежът на социалната мрежа в тази страна е брутален и оставя Facebook в много лоша позиция.

Най-изтегляното приложение на TikTok в Съединените щати
Най-изтегляното приложение на TikTok в Съединените щати

Засега не е известно дали тези цифри ще се запазят през 2021. Липсват няколко месеца, за да се потвърди дали TikTok ще бъде и приложението с най-много изтегляния тази година. Въпреки това, ако всичко върви добре за социалната мрежа, TikTok ще я получи без проблем.

TikTok все още не доминира напълно в класацията в цяла Азия

TikTok все още не доминира напълно в цяла Азия
TikTok все още не доминира напълно в цяла Азия

Може да се изненадате, но приложението беше второ по брой изтегляния в Азия (ако Китай е изключен от списъка). Това се случва до голяма степен поради забраната на TikTok в Индия. Не забравяйте, че присъствието в тази страна е ключово за всяка платформа.

На свой ред, трябва да се отбележи, че TikTok е третото приложение с най-много изтегляния в Япония. Първото и второто място в списъка се държат съответно от LINE и Instagram.

Така че социалната мрежа вече потвърди, че може да надмине приложенията на Facebook в Европа, Съединените щати или Южна Америка. Въпреки това, в Азия TikTok все още има съперници, които да победи, за да заеме първо място във всички списъци.

Във всеки случай какво мислите по тази тема? Мислите ли, че TikTok ще продължи да расте толкова бързо? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

И ако все още не знаете как да качвате актуално съдържание в това приложение, спрете се до тази статия и научете най-добрите трикове, за да направите видеоклиповете си вирусни в TikTok. С тези съвети ще накарате акаунта си да започне да расте!

Препоръчано: