5-те най-добри приложения за коригиране на текстове на Android

Съдържание:

5-те най-добри приложения за коригиране на текстове на Android
5-те най-добри приложения за коригиране на текстове на Android
Anonim

Един от ключовите аспекти за създаване на перфектен текст е всичко да е написано добре и да е на мястото си. Неща като правописни и синтактични грешки могат да засенчат стила или съгласуваността на това, което искате да съобщите, което ще доведе до загуба на интерес на аудиторията ви, така че бъдете внимателни.

Въпреки това технологията винаги е готова да ви помогне и това не е изключение. Ако искате да коригирате и излъскате писането си като професионалист, мобилният ви телефон има различни приложения, които ще ви помогнат да го постигнете. Днес ще знаете 5-те най-добри приложения за коригиране на текстове на Android и ще се изненадате колко добре работят.

SwiftKey, многофункционална клавиатура, която ще ви помогне да пишете по-добре и по-бързо

swiftkey клавиатура правилни текстове android
swiftkey клавиатура правилни текстове android

Без съмнение SwiftKey е една от най-добрите клавиатури за Android, място, което си спечели благодарение на многото си функции. Кой от тях ще ви помогне да пишете по-добре и да коригирате текстовете си за рекордно кратко време? Всички тези:

  • Супер пълен коректор на текст, за да не правите грешки при писане.
  • Отлична система за автоматично довършване на изречения, идеална, когато не знаете как да затворите идея.
  • Включва преводача на Microsoft, способен да превежда фрази и текстове на повече от 62 различни езика.
  • Усъвършенствана предсказуема система за писане, с която ще научи всичко за вашия стил, така че да можете да пишете много по-бързо.

Можете да изтеглите SwiftKey директно от Google Play Store, това е безплатно приложение и има още една супер полезна функция: вече можете да синхронизирате клипборда на мобилния си телефон с този на вашия компютър с Windows.

Grammarly, най-доброто приложение за коригиране на текстове на английски от вашия телефон с Android

граматически правилни текстове на английски android
граматически правилни текстове на английски android

Въпреки че това е приложение, което работи само на английски, всички знаем колко е важно да овладеете този език. Grammarly е специален с едно нещо: неговите коментари за писане в реално време, които ви помагат да коригирате текста, който пишете в движение. Освен това, той не просто ще ви каже, че дума или фраза е изписана неправилно и ще я коригира, Grammarly ще ви каже защо има грешка.

Не е достатъчно, тази клавиатура има огромна библиотека с предложения, за да направи писането по-ясно и опростено, идеално за предаване на идеи. Освен това има свой собствен тезаурус и проверка на пунктуацията, така че няма да отнеме много време, за да извлечете максимума от това приложение, за да можете да пишете текстове на английски като професионалист.

DLE, официалното приложение на RAE за пълно овладяване на испански

речник на испански език android правилни текстове
речник на испански език android правилни текстове

С DLE можете незабавно да разрешите всяко съмнение относно значението и правилния начин за писане на дума Защо? Тъй като това приложение ви дава достъп до онлайн базата данни на Кралската испанска академия, където можете лесно да се консултирате с думата, която искате.

Интерфейсът на

DLE е доста интуитивен и лесен за използване. Освен това, ако искате да проучите повече за нашия език, винаги можете да използвате неговото гигантско хранилище на съмнения и използването на граматика. Имате ли въпрос, който е твърде конкретен? Тогава си помогнете с форума на RAE и със сигурност ще получите отговора. DLE е безплатен, без реклами и винаги се актуализира с нови ресурси.

RusTXT Испанска проверка на правописа, граматиката на нашия език

проверка на правописа на испански за android
проверка на правописа на испански за android

Името на това приложение може да е твърде просто, но функциите му не са. Както се казва в заглавието, това приложение е граматиката на испанския език, тъй като има множество помощни програми, за да коригирате перфектно текстовете си. Някои от тях? Тези:

  • Автоматично откриване на грешка на отделни думи, изречения, абзаци или цели текстове.
  • Мощна система за коригиране на пунктуационни и синтактични грешки.
  • Автоматична проверка на каси.
  • Система за предложения, за да можете да пишете текстовете си много по-добре.
  • Корекция с едно докосване, възможност за прилагане на много промени за много кратко време.
  • Поддържа 8 различни езика (включително английски, португалски и френски).

Пишете ли много заради работата си, университета или просто хоби? Тогава това приложение ще бъде най-добрият ви съюзник, за да имате винаги качествени текстове. Някакви подробности? За съжаление изисква интернет връзка, за да работи и също така включва реклама.

GBoard, клавиатурата на Google също е отличен коректор на текст

gboard клавиатура google проверка на правописа android
gboard клавиатура google проверка на правописа android

Има ли някой, който има мобилен телефон и не знае клавиатурата на Google? Това приложение е не само едно от най-удобните за писане на Android, но също така има много функции за коригиране на вашето писане.

Програмата за проверка на правописа на GBoard е една от най-точните в света и работи много интуитивно. Освен това има предложения за думи или фрази, които са доста успешни за по-добро писане. Подобно на SwiftKey, Google Keyboard също интегрира свой собствен преводач, който е един от най-добрите в света.

И накрая, ако искате да пишете бързо, вместо да коригирате текстовете си, можете да използвате писане с жестове, вградено в GBoard. Това или ако сте прекалено мързеливи, винаги можете да използвате писане със свободни ръце, което се подобрява с невероятна скорост.

Решихте ли към кое приложение ще се спрете? Може да бъде всеки от тях, въпреки че препоръчваме да имате поне няколко, един за коригиране на текстове на испански и друг за коригиране на текстове на английски от Android.

Препоръчано: