Google Pixel 5a изтече изцяло: всичко, което знаем

Съдържание:

Google Pixel 5a изтече изцяло: всичко, което знаем
Google Pixel 5a изтече изцяло: всичко, което знаем
Anonim

Както се очаква, Pixel 5a ще бъде следващият „бюджетен“мобилен телефон на Google и много потребители са внимателни към всякакви новини за него. Сега, само три дни след изтичането на подробности за Google Pixel 6, се разкриват нови данни за наследника на Pixel 4a 5G. Точно така, Google Pixel 5a беше напълно изтекъл и ето всичко, което трябва да знаете за това устройство.

Google Pixel 5a ще има малко нов хардуер, но се оказва

изтече дизайн на google pixel 5a
изтече дизайн на google pixel 5a

От юли съобщихме, че Pixel 5a вече е сертифициран за пускане в продажба и научихме за неговия дизайн, но сега е време да поговорим за неговите спецификации. Благодарение на поредица от изтичания знаем, че новият достъпен смартфон на Google ще пристигне като почти перфектна симбиоза между Pixel 5 и Pixel 4a 5G

Защо казваме това? Защото Google отново ще избере Snapdragon 765G като мозък за своето устройство, много балансиран чип, който включва и 5G свързаност. В допълнение, той ще включва 6 GB RAM и 128 GB вътрешна памет като Pixel 4a 5G и ще има дизайн, подобен на този на последния (въпреки че с IP67 защита).

Въпреки това, Pixel 5a ще оборудва същия набор от двойни задни камери, които включва Pixel 5, решение, което ни изглежда като пропуск. По същия начин Pixel 5a ще приеме OLED екран с Full HD+ резолюция, 90 Hz честота и HDR10+ на по-големия си брат, макар и в по-голям формат: 6,4 инча.йени

Знаете ли нещо за батерията? Да, течовете сочат 4650 mAh батерия, отличен капацитет, който Google рядко включва в своите мобилни телефони. Нищо не се споменава за системата за бързо зареждане на Pixel 5a, въпреки че се спекулира, че няма да има безжично зареждане. Искате ли да видите подредени всички спецификации? Оставяме ги на вас в следващия раздел.

Обзор на изтеклите спецификации на Google Pixel 5a

Изтекоха функции на Google pixel 5a
Изтекоха функции на Google pixel 5a
  • 6,4-инчов дисплей с OLED панел, Full HD+ резолюция, 90Hz честота на опресняване и HDR10+.
  • Процесор Qualcomm Snapdragon 765G с графика Adreno 620.
  • 6 GB RAM + 128 GB памет (не може да се разширява).
  • Двойна задна камера 12, 2 MP (широк ъгъл) + 16 MP (ултра широк ъгъл с изглед от 107º).
  • 8MP предна камера (широкоъгълна).
  • 4650 mAh батерия с бързо зареждане.
  • Android 11 OS (някои спекулират с Android 12).
  • Екстри като USB-C, WiFi 5, 5G, GPS + GLONASS + GALILEO, заден четец на пръстови отпечатъци, 3,5 mm аудио жак и др.

Кога ще бъде пуснат Google Pixel 5a и за колко ще се продава?

Дата на пускане на цената на Google pixel 5a
Дата на пускане на цената на Google pixel 5a

Заедно с всички горепосочени данни изтекоха и подробности за датата на стартиране и цената на новия мобилен телефон на Google. Слуховете сочат 26 август дата на пускане на пазара и стартова цена от $450, около €380 по текущия обменен курс.

Някаква допълнителна информация? Ако се чудите кога Pixel 5a ще пристигне в Испания, трябва да ви кажем, че не знаем. Google потвърди, че това устройство се продава само в САЩ и Япония, поне през първите няколко седмици, въпреки че не бихме се изненадали от промяна в стратегията.ще стане ли Не съм сигурен, но времето и пазарът ще покажат.

Убеди ли ви бъдещият Pixel 5a или предпочитате да купите друг телефон?

Препоръчано: