Pearson Plus: Netflix от дигитални книги за ученици

Съдържание:

Pearson Plus: Netflix от дигитални книги за ученици
Pearson Plus: Netflix от дигитални книги за ученици
Anonim

Pearson, който е най-големият издател на учебници за колежи в Съединените щати, току-що стартира свой собствен абонамент, наречен Pearson Plus. Тази услуга ви дава достъп до каталог с повече от 1500 цифрови книги за студенти, главно на университетско ниво. Ако сте студент, вероятно вече знаете, че тези книги обикновено са доста скъпи, така че Pearson Plus е много интересна опция.

Това е Pearson Plus: новият абонамент за цифрови учебници

абонамент pearson plus
абонамент pearson plus

Според Анди Бърд, главен изпълнителен директор на Pearson, средната цена на дигитален учебник е между 40 и 50 долара. Следователно студентите, които се нуждаят от два или повече учебника на Pearson на семестър , могат да спестят пари, като закупят осем месеца от най-скъпото ниво на абонамент. Към момента това са единствените две нива на абонамент, предлагани от Pearson Plus:

  • $9,99 (€8,45 за промяна): Този единичен план ви дава достъп до 1 цифрова книга наведнъж от 3 различни устройства.
  • $14,99 ($12,67 за промяна): Мултипланът, от друга страна, ви дава неограничен достъп до цялата библиотека на Pearson от над 1500 книги. Може да се използва и на 3 различни устройства, но освен това ви дава намален достъп до преподаватели.

В допълнение към дигиталните книги, приложението Pearson Plus също предоставя на абонатите редица доста полезни инструменти и опции, които им позволяват да правят следното:

  • Слушайте аудио версията на книгите
  • Подчертайте книги
  • Създаване на карти с памет
  • Пояснения към бележките
  • Използвайте адаптивни шрифтове
  • Проверете дали са научили
  • Изтеглете книгите, за да ги четете без интернет

Друг доста интересен аспект на Pearson Plus е, че докато сте в крак с абонамента си, ще имате достъп до актуализирани версии на учебници за колежи, които се издават редовно, без допълнителни разходи.

Изтеглете приложението Pearson Plus за Android или iOS

мобилно приложение pearson plus
мобилно приложение pearson plus

Приложението Pearson Plus, което е налично както за мобилни устройства, така и за компютри, ще стартира само в Съединените щати тази есен и се очаква да се разпространи по целия свят в бъдеще. Приложенията за Android и iOS вече могат да бъдат изтеглени от съответните магазини.

Pearson+
Pearson+

Ако не сте в САЩ, използвайте безплатен VPN, който променя вашето интернет местоположение, за да можете да го изпробвате и да видите какво предлага. И ако смятате, че абонаментът е твърде скъп, в следната връзка ви представяме 5 уебсайта за законно изтегляне на безплатни електронни книги.

Препоръчано: