Patica1999: "Автомагистрала и малко хляб", най-обичаният испанец в TikTok

Съдържание:

Patica1999: "Автомагистрала и малко хляб", най-обичаният испанец в TikTok
Patica1999: "Автомагистрала и малко хляб", най-обичаният испанец в TikTok
Anonim

С фрази като „Un poco pan“и „Freeway винаги работи“, испанският tiktoker на момента, Patica1999, успя да намери място за себе си в сърцата на хиляди хора.

Ако се интересувате да научите малко повече за този tiktoker, който зашемети испаноговорящата TikTok общност, препоръчваме ви да продължите да четете, защото открихме информация, която със сигурност ще ви заинтересува.

Patica1999 доказва, че простотата също има място в TikTok

За разлика от други tiktokers, Patica1999 няма никаква специална способност или характеристика, която да го отличава от останалите смъртни. Този млад испанец има само едно нещо в ума си: да покаже на другите, че да си прост не е лошо и… очевидно това е нещо, което той е успял да предаде.

Защо Patica1999 е толкова успешна в TikTok?

Както винаги казваме в този тип публикации, практически е невъзможно да разберем защо даден потребител е станал „известен“в TikTok. По същия начин можем да споменем някои данни, за да се опитаме да открием какъв е ключът към успеха на Patica1999.

Анализирайки някои от видеоклиповете, които Patica1999 е качил в TikTok, можем да забележим модел, който има тенденция да се повтаря почти постоянно: видеоклиповете с най-много „Харесвам те“и с най-голям брой гледания са тези, в които испанският тиктокер показва какво е закуска, обяд, лека закуска и вечеря

Но това не е всичко, защото подобно на други tiktokers, Patica1999 е „патентовал“някои фрази, които го отличават от останалите потребители на. Тези фрази, които станаха вирусни в социалната видео мрежа, са следните:

  • „Малко хляб“: той казва тази фраза, защото хлябът никога не може да липсва в ястията му.
  • “Freeway”: Въпреки че тази марка напитки никога не й е плащала нищо, Patica1999 не може да яде, без да изпие чаша Freeway.
  • „Да живее храната“: доказвайки, че храната е много важна в нейния живот, Patica1999 споменава тази фраза във всички видеоклипове, където се показва как закусва, обядва, лека закуска или вечерям.
  • „Винаги работи“: Въпреки че тази фраза няма обяснение, според това, което може да се види във видеоклиповете, Patica1999 я споменава, когато се кани да отпие от любимата си напитка (Freeway).

Накратко, успехът на Patica1999 се дължи на това колко добре е харесан от хора, които използват TikTok. Млад мъж, който показва само какво яде, не създава спорове и се забавлява, докато снима клипове. Това е необходимо на този испански tiktoker, за да има (в момента) повече от 600 хиляди последователи в TikTok

Лична информация за Patica1999

За разлика от други хора, станали известни в TikTok, като Chiky Bombom, създателят на Buenas Buenas, намирането на лична информация за Patica1999 в интернет беше доста трудно.

@patica1999

comida viral trabajo campo cry tiktok freeway chiclana anime foryoupage fyp art fypシ foryou crazy parati seguimos cadiz asmr army

♬ оригинален звук – Jose Ángel Peregrina

За щастие и благодарение на упорито разследване, което проведохме, успяхме да намерим името, възрастта, мястото, където живее и друга лична информация на Patica1999. Ако се интересувате да знаете всичко това и много повече, просто трябва да продължите да четете, защото тук ще ви покажем цялата тази информация.

Какво е истинското име на Patica1999?

Ако някога сте влизали в официалния Instagram акаунт на Patica1999, със сигурност вече сте намерили отговор на този въпрос. Любимият испански тиктокър няма проблем да разкрие кой е, защото в Instagram можем да видим името и фамилията му.

За да ви спестим неприятностите да влизате в нейния акаунт в Instagram, тук можем да отговорим на този въпрос накратко: Истинското име на Patica1999 е José Ángel Peregrina Linares.

Къде живее Patica1999?

Къде живее Patica1999?
Къде живее Patica1999?

Тази информация не е получена незаконно или нещо подобно, тъй като самият Хосе Анхел Перегрина Линарес я предостави в един от видеоклиповете си в TikTok.

Испанският любител на храната tiktoker, каза, че в момента живее в Андалусия, по-специално в града от Гранада Там е роден и израснал с родителите си, които (предполага се) биха дошли от друг град в Северна Испания.

За да потвърдите тази информация за себе си, можете да влезете в акаунта на Patica1999 в Instagram. Именно той споменава в своя профил, че той е фен на футболния клуб Гранада FC, информация, която използвахме като източник, за да напишем тези параграфи.

На колко години е Patica1999?

Възрастта на Patica1999 TikTok
Възрастта на Patica1999 TikTok

Въпреки че Хосе Анхел Перегрина Линарес каза възрастта си във видео в TikTok, младият испанец го изтри часове след като го публикува. Следователно можем само да преценим на колко години може да е, как? Анализиране на потребителските имена, които имате в TikTok и Instagram.

Въз основа на потребителското му име в TikTok (Patica1999), Хосе Анхел Перегрина Линарес би трябвало да е роден през 1999 г., което го прави в момента на 22 години (през 2021 г.).

От друга страна, ако направим същия анализ, използвайки потребителското име, което има в Instagram (Joseliiito96), тиктокерът ще е роден през 1996 г., информация, която ще покаже, че в момента е на 25 години стари(през 2021 г.).

За какво работи Patica1999?

Върху какво работи Patica1999?
Върху какво работи Patica1999?

В този раздел не успяхме да получим много информация, тъй като Patica1999 никога не е посочила ясно каква е нейната работа По същия начин, ако сте гледали няколко нейни видеоклипа, сигурен съм, че може би сте забелязали, че извършва различни видове работа, свързани с полето

A José Ángel Peregrina Linares е виждан да кара трактор, да събира храна и дори да изсича растения и дървета. Би било правилно да се каже, че по-голямата част от времето му прекарва в работа на полето, така че окончателният отговор на този въпрос би бил: той работи, изпълнявайки различни видове задачи на полето.

Колко печели Patica1999 в TikTok?

Колко печели Patica1999 TikTok?
Колко печели Patica1999 TikTok?

Ако си мислите, че Patica1999 прави видеоклипове „от любов към изкуството“, искаме да ви кажем, че много грешите. Когато имаше много малко последователи, TikTok не му плащаше абсолютно нищо, но това се промени, когато видеоклиповете му започнаха да стават вирусни в платформата.

Използвайки услугата Exolyt, която ни позволява да разберем колко пари печели един tiktoker, успяхме да открием, че Patica1999 печели приблизително €220 на месец Има месеци, в които той успява да достигне €300 или €400, но за това са му необходими поне 30 или 40 видеоклипа, за да достигне милион гледания.

Без да добавите много повече, ако искате да споделите видеоклиповете на José Ángel Peregrina Linares с приятелите си, не е нужно да ги принуждавате да инсталират TikTok, можете да изтеглите видеоклиповете на Patica1999 с помощта на SSSTikTok.

Препоръчано: