Накарайте Waze да ви говори като Master Chief (HALO)

Съдържание:

Накарайте Waze да ви говори като Master Chief (HALO)
Накарайте Waze да ви говори като Master Chief (HALO)
Anonim

Waze се превръща в едно от най-любопитните приложения на сцената. След като ви позволи да използвате гласа на Батман за GPS и да ви говори с глас на котка или куче, популярното приложение за навигация сега ви позволява да използвате гласа на Master Chief като водач В случай, че не сте го направили вече уау, говорим за главния герой на сагата за видеоигри със стрелба от първо лице, Halo.

Също така, Waze добави опция, за да можете да преобразувате колата си в приложението в превозните средства Ghost или Warthog, представени в Halo Цялата тази мания на Halo, идваща в Waze, е част от събитие с ограничено време, което също включва опция за получаване на гласови подкани от Escharum, лидерът на антагонистите на Halo Infinite, the Banished.

Как да шофирам в Waze с Master Chief и Halo

waze карам като главен ореол
waze карам като главен ореол

За да потушите шума за новия Halo Infinite, сега можете да p персонализирате приложението Waze с различни подробности за играта За да направите това, първо трябва да актуализирате приложението от Google Play Store или App Store. Като минимум трябва да актуализирате до версия 4.76.5.0.

‎Навигация и трафик на Waze
‎Навигация и трафик на Waze

След като актуализирате приложението, отворете го и докоснете My Waze. След това изберете опцията Карайте като Master Chief. Можете да конфигурирате три аспекта на приложението:

  • Аватар: Тук можете да изберете дали искате да се появявате на картата с шлема Master Chief или с шлема Escharum.
  • Auto: от тази секция избирате иконата, с която вашият автомобил ще се показва на картата. Опциите за избор са Warthog и Ghost.
  • Гласови подкани: И накрая, имате възможност да изберете с кой глас искате Waze да говори с вас, Master Chief или Escharum.
halo събитие waze опции
halo събитие waze опции

Важно е да споменем, че това събитие е налично по целия свят и че гласовете на героите от Halo са на испански, английски, френски и португалски.

Това е да, цялото това съдържание ще може да се използва за ограничен период от време. Не знаем кога точно ще приключи събитието. Обикновено този тип промоции продължават няколко седмици, така че ви препоръчваме да опитате различните опции възможно най-скоро.

Препоръчано: