Google Play Store премахва приложения, за да намери Sugar Daddy

Съдържание:

Google Play Store премахва приложения, за да намери Sugar Daddy
Google Play Store премахва приложения, за да намери Sugar Daddy
Anonim

Със сигурност знаете всички приложения за запознанства, за да намерите любовта на живота си в интернет. Тези платформи обикновено нямат възрастова граница, въпреки че има други, които имат специфична аудитория. Google Play преброи дните на добре познатите приложения за намиране на Sugar Daddy.

Google публикува доклад с нови правила за магазина за приложения, с няколко промени, които се фокусират върху правните аспекти. Едно от тях обаче засяга пряко сексуалното съдържание на някои приложения, особено тези, предназначени за запознанства.

Google Play премахва приложения за намиране на Sugar Daddy

Въпреки че може да изглежда като научна фантастика, има приложения, в които можете да търсите само Sugar Daddy, в това, което е известно като „ компенсирана сексуална връзка“. Тези връзки обикновено се състоят от зрял, финансово стабилен мъж с млада, физически привлекателна жена.

Въпреки липсата на знания, които може да имате по тази тема, това са приложения, които имат милиони изтегляния и доста висок рейтинг, въпреки че мненията се различават от тази оценка, показвайки, че манипулират потребители.

Приложения Sugar Daddy Politics Google Play
Приложения Sugar Daddy Politics Google Play

Може да е незначителен проблем, тъй като всеки човек може да прави каквото иска с парите си, като например да ги инвестира в компенсаторна връзка. Въпреки това, в очите на обществото, тези съюзи са неодобрени, особено за семействата, които го изпитат от първа ръка.

Следователно Google искаше да предприеме действия по въпроса като ограничи използването на тези приложения в своя магазин, както е правил толкова много пъти. Новата политика на Google Play е актуализирана, за да „въведе ограничения за сексуално съдържание, особено забрана на секс срещу заплащане.“

Това не означава, че Google се противопоставя на връзките и взаимодействията между хората, тъй като по-популярните приложения за запознанства като Tinder, Meetic или Badoo не попадат под тези ограничения, така че работата му ще продължи както обикновено.

Тази нова политика ще влезе в сила на следващия 1 септември, така че не остава много време тези приложения да изчезнат от магазина. Някои от тези приложения, в случай че имате инсталирани, са следните:

  • SeekingArrangement
  • Miss Travel
  • Suddy
  • Sugar Daddy Meet
  • Sugar Daddy Dating

Накратко, мъжете, които принадлежат към групата Sugar Daddy, ще трябва да намерят живот в други приложения или уебсайтове, въпреки че Android има предимството да предлага приложения дори извън Play Store, така че не изключвайте намирането тези платформи с други средства.

Знаете ли тези приложения за намиране на Sugar Daddy на Android?

Препоръчано: