Как да създадете персонализиран звук в TikTok

Съдържание:

Как да създадете персонализиран звук в TikTok
Как да създадете персонализиран звук в TikTok
Anonim

Създаването на ваши собствени персонализирани звуци, така че всеки потребител на TikTok да може да ги използва, е много, много просто Когато записвате TikTok без добавяне на аудио, вашият глас или звукът, който добавяте, е запазен като оригинален звук, но не е достатъчно за останалия свят да използва вашето аудио, за да запише свои собствени TikToks.

Вие сте на няколко стъпки от създаването на следващата „Amarella“и разпространението на платформата! Ние обясняваме подробно как да запазите собственото си персонализирано аудио в TikTok в обсега на цялата платформа.

Запишете видеоклип със звука, който ще бъде вашият персонализиран звук

Първото нещо е да вградите желания звук в TikTok и единственият начин да го направите е като направите първия TikTok, който ще го има като аудио. Можете да запишете как говорите, импортирате какъвто аудио искате в процеса на редактиране… Възможностите са безкрайни!

Как да създадете и споделите вашето оригинално TikTok аудио или звуци
Как да създадете и споделите вашето оригинално TikTok аудио или звуци

За да запишете видеоклипа си в TikTok, трябва само да:

  1. Натиснете бутона за запис точно в средата на долната част на екрана.
  2. Запишете или качете видеоклипа с желаното от вас аудио.
  3. Редактирайте аудиото, ако желаете, можете да добавите звукови филтри, гласови ефекти, да запишете как говорите върху него…
  4. Публикувайте своя TikTok, като докоснете “Напред” и след това “Публикувай”.

Никой не може да види вашите чернови в TikTok, така че вероятно сте мислили да не публикувате този TikTok и да позволите на всички да го видят, само за да създадете персонализиран звук. Въпреки това този видеоклип трябва да бъде публикуван, но не се притеснявайте. Когато има друг видеоклип, който използва вашия звук, можете да изтриете този първи TikTok без проблем!

Запишете първия TikTok със собствен оригинален звук като аудио

За да може вашият персонализиран звук да се използва от други потребители на TikTok, единственото нещо, което остава да направите е да бъдете първият, който ще го използва.

Как да запазите аудиото си като оригинален звук в TikTok за други потребители
Как да запазите аудиото си като оригинален звук в TikTok за други потребители

Въведете видеоклипа, който току-що сте записали от вашия профил. Ще видите, че аудиото е запазено като „Оригинален звук“и следователно вече съществува в голямата памет на TikTok за налични звуци. Поздравления!

За да запишете TikTok с този звук, както вие, така и всеки друг потребител, просто:

  1. Докоснете въртящия се диск долу вдясно на вашия TikTok.
  2. Когато се отвори страницата за видеоклипове, които използват вашия звук, докоснете „Използване на този звук“.

Толкова е лесно! Вече можете да създавате свои собствени персонализирани звуци за всички TikTok, с които да записват свои собствени видеоклипове.

Можете да видите всички TikToks, които са използвали вашия звук, на страницата, където се показва бутонът „Използвайте този звук“, и да видите всички харесвания, които имат. Оттам всеки може да маркира вашия звук и да запише собствени видеоклипове с него. И можете да се насладите на всички оригинални творения, които използват аудио, създадено от вас!

Препоръчано: