Постмодерн: приложение за разговор за всичко с непознати

Съдържание:

Постмодерн: приложение за разговор за всичко с непознати
Постмодерн: приложение за разговор за всичко с непознати
Anonim

Когато искате да се отпуснете по определена тема, но в същото време се страхувате да не бъдете съдени… какво правите? Не можете да използвате конвенционални приложения за чат като WhatsApp или Telegram, защото в тези приложения не сте анонимни и със сигурност вие и вашите контакти няма да се чувствате комфортно да говорите за определени неща открито В това случай, трябва да потърсите алтернативи.

Едно от приложенията, към които можете да се обърнете, е Postmodern, платформа, която ви позволява да водите кратки, анонимни разговори с непознати от всяка точка на света. И най-хубавото е, че няма цензура. В Postmodern можете да говорите за всичко, което искате, без да се страхувате да бъдете съдениТова е страхотно приложение за изпускане на пара, така че нека го разгледаме по-отблизо.

Това е Postmodern, приложение, в което можете да говорите за всичко

постмодерно приложение
постмодерно приложение

Postmodern е анонимно приложение за чат, което има определени функции за социални мрежи. Въпреки че приложението иска вашия телефонен номер за потвърждение, в Postmodern вие нямате потребителско име или нещо подобно Вие сте напълно анонимни! Това прави избора с кого да говорите нетипичен, тъй като не се основава на име, снимка или аватар, както в други подобни приложения.

В това приложение вие избирате с кого да разговаряте въз основа на предложената тема за разговор. И това е, че в Postmodern единственото нещо, което можете да направите, за да се свържете с други хора, е публикувайте мисъл, размисъл или въпрос и изчакайте потребителите, които искат да говорят за това Можете също да започнете чатете, като отговаряте свободно на публикация на някой друг.

разговори в постмодерното приложение
разговори в постмодерното приложение

Нещо много интересно за Postmodern е, че ви позволява да решите колко дълго искате да продължи един разговор. Те ви дават избор на време между 5 и 60 минути, така че чатовете са кратки. След като разговорът приключи, можете да извлечете фрагмент от него, който сте харесали, за да го споделите в самото приложение или в други социални мрежи.

Самото приложение е доста просто. Има само 4 секции: панелът, където се предлагат темите на разговора, прозорецът на активните чатове, панелът с фрагментите от разговора, споделени от общността, и опциите за конфигуриране (за деактивиране на известия и за филтриране на чувствително съдържание). Какво не ни харесва в приложението? Че всичко е на английски и че има малко потребители, които говорят на испански

Изтеглете безплатното приложение Postmodern за Android или iPhone

изтегляне на постмодерно приложение
изтегляне на постмодерно приложение

Postmodern се предлага както в Google Play Store, така и в App Store напълно безплатно. Тоест можете да го изтеглите на вашия мобилен телефон с Android или iPhone от съответните им магазини Имайте предвид, че тежи около 30 MB. Хубавото е, че няма реклами и не изисква почти никакви разрешения.

Постмодерна
Постмодерна

След като опитате Postmodern, не забравяйте да ни кажете какво мислите.

Препоръчано: