Nokia XR20: характеристики на новия ултра-устойчив среден клас

Съдържание:

Nokia XR20: характеристики на новия ултра-устойчив среден клас
Nokia XR20: характеристики на новия ултра-устойчив среден клас
Anonim

Мобилните телефони от среден клас са едни от най-плодотворните в целия Android каталог, с безброй терминали за избор и все по-добре проектирани. Всички марки, дори и най-традиционните, са заложили на тази гама. Една от тях е Nokia, която представи новия Nokia XR20, чиито характеристики вече имаме.

Обикновено, поради голямото предлагане на терминали в средния клас, всеки се стреми да се отличава с нещо. Производителите се опитват да установят приоритет в терминала, за да се откроят от останалите. В този случай устойчивостта е основният коз на тази Nokia от среден клас.

Nokia XR20: характеристики и първи впечатления

Нека да разгледаме спецификациите на Nokia XR20, терминал, който ще ви хареса, ако работата ви е много физическа. Ще ви кажем защо по-късно.

Характеристики Nokia XR20
Екран 6, 67″ Full HD+ (2340 x 1080 пиксела) с IPS LCD панел.
Процесор Процесор Qualcomm Snapdragon 480.
RAM 4/6GBLPDDR4X.
Съхранение 64/128GB. Разширяема с Micro SD.
Задна камера Основна 48 MP.

Широк ъгъл 13 MP. Обективи ZEISS. LED светкавица.

Предна камера 8 MP.
Свързване и екстри USB C, WiFi AC, 5G Две SIM, GPS, Bluetooth 5.1, NFC, Стерео високоговорители, Сензор за пръстови отпечатъци, Бутон за Google Assistant и 3,5 mm минижак.
Батерия 4630mAh.
Операционна система Android 11 чист.

С тези функции ще намерите мобилен телефон от среден клас, без повече. Напълно конвенционален мобилени не много изненадващ отвътре. Той няма невероятен процесор или невероятна камера, още по-малко невероятен екран.

Snapdragon 480 идеално описва типа мобилен телефон, тъй като е един от най-евтините чипове на Qualcomm. Той предлага ефективна производителност за управление на батерията, въпреки че в мощност е една степен под серия 600 на Qualcomm.

Разбира се, той отговаря на предпоставката за осигуряване на 5G свързаност към всеки терминал на Android, колкото и евтино да е. Следователно този Nokia XR20 е съвместим с тази мрежа, въпреки че липсва процесор от по-висок клас за цената на мобилния телефон.

Друго нещо, което трябва да отбележите, е вашата операционна система. Разбира се, има Android, но в най-чистата му версия, без добавен слой за персонализиране. Освен това Nokia продължава да залага на 3 години актуализации на своите мобилни телефони, за да може да достигне Android 14.

Дизайн на Nokia XR20
Дизайн на Nokia XR20

Но без съмнение основният трик е в друга секция. За разлика от други мобилни телефони, вашият залог е в чужбина. Марката уверява, че това е изключително устойчив мобилен телефон, със защита IP68 за водоустойчивост и военен сертификат MIL-STD 810H Благодарение на това, той може да издържи на падане отгоре до 2 метра без нанасяне на щети.

Цена и наличност на Nokia XR20

Това е мобилен телефон, който е полезен за хора с тежка работа и които са много физически, където мобилният телефон може да получи драскотина или удар по всяко време. В момента не знаем продажната му цена.

Тази Nokia XR20 вече е официална и е представена, въпреки че няма да бъде налична за продажба до следващия 3 август Цената зависи от избраната от вас версия на RAM и съхранение, ще бъде около 500 евро По този начин е една стъпка над средния клас на Xiaomi, Realme или OnePlus. С цена от €500 и тези характеристики ще бъде много трудно за мнозина да продадат…

Какво мислите за тази Nokia XR20? Мислите ли, че е добър вариант за физическа работа?

Препоръчано: