Изтеглете приложения за пилатес за Android

Съдържание:

Изтеглете приложения за пилатес за Android
Изтеглете приложения за пилатес за Android
Anonim

Пилатес е едно от модерните през последните години упражнения. И ако искате да го практикувате, но нямате достатъчно време да ходите на фитнес, ние ви предлагаме решение. Това е 3 най-добри приложения за пилатес за Android. Продължете да четете и научете повече.

Пилатес у дома

Пилатес у дома
Пилатес у дома

Ако искате да тренирате от вкъщи, това приложение е идеално за вас. Пилатес у дома е приложение, което предлага най-добрите Рутинни упражнения за пилатес, които да правите у дома. Няма да имате нужда от машини или оборудване, за да правите упражненията, показани в приложението. Освен това ще ви предложи съвети, за да можете да завършите координацията на ума, тялото и духа, която изисква практикуването на тази дисциплина.

Пилатес у дома има видеоклипове за обучение за всички нива, от начинаещи до експерти. Освен това предлага предизвикателства, които ще ви мотивират да искате да изглеждате по-добре за кратко време. Ежедневните процедури са обяснени стъпка по стъпка и спазването им до буква ще ви гарантира по-добри резултати. Несъмнено чудесен вариант да поддържате форма от комфорта на дома си. И най-доброто от всичко, това приложение е напълно безплатно.

Можете да го изтеглите от Google Play Store чрез следната връзка.

Пилатес за начинаещи

начинаещ пилатес
начинаещ пилатес

Ако искате да започнете в света на пилатес, това е приложението, което ще ви подхожда най-добре. Пилатес за начинаещи е приложение, фокусирано върху хора, които искат да започнат да практикуват тази дисциплина. За да направите това, той предлага 23 видеоклипа или урока с голямо разнообразие от съчетания и упражнения. Всичко това, за да тонизирате тялото си и да го поддържате във форма.

Също така има четири безплатни книги или ръководства, които можете да прочетете, за да научите повече за този тип упражнения. Можете също да изпращате въпроси и да получавате отговори, за да изясните всичките си съмнения относно пилатес. Приложението е безплатно и може да бъде изтеглено от връзката по-долу.

5 минути пилатес

5 минути
5 минути

Както подсказва името му, с това приложение ще трябва да инвестирате само 5 минути, за да тренирате. Може да изглежда като кратко време, но истината е, че е достатъчно време да свършите ежедневието си. Приложението има 18 различни класа упражнения и повече от 100 сесии за завършване.

Също така има 3D анимации и страхотна функция за таймер, за да можете да контролирате времето на всяка рутина. Друга красота на това приложение е, че ви позволява да изберете музиката, която искате да слушате, докато практикувате посочените упражнения. Искате ли да я имате на вашия Подвижен? Просто трябва да следвате следната връзка.

Ако сте от онези, които обичат да спортуват, може да ви е интересно да научите тези 5 приложения за йога за Android, както и тези приложения за фитнес за Android.

Препоръчано: