Как да получите Zeraora в Pokémon Unite

Съдържание:

Как да получите Zeraora в Pokémon Unite
Как да получите Zeraora в Pokémon Unite
Anonim

Pokémon Unite беше пусната само от няколко дни и вече е на път да се превърне в много популярна игра. Pokémon MOBA е на устните на всички геймъри и нейните разработчици искат да го отпразнуват по голям начин.

Техният тест? Компанията Pokémon и Tencent раздават Зераора, легендарен покемон, и всеки може да го получи безплатно. Искате ли да знаете как? Показваме ви как да получите Zeraora в Pokémon Unite безплатно.

Pokémon Unite раздава Zeraora за нейното пускане

заявете zeraora подарък pokemon unite
заявете zeraora подарък pokemon unite

Pokémon Unite кацна на Nintendo Switch преди няколко дни и скоро ще бъде на мобилни устройства (през септември), но вече има сигурен успех. Причината? Тази MOBA изправя отбори от 5 срещу 5 в истински League of Legends (LOL) и Dota стил, но с покемони като отговарящи на условията герои. Битките са напрегнати и изискват добра екипна работа за победа, така че часовете забавление са гарантирани.

Приемането расте с неудържима скорост и сме почти сигурни, че това ще бъде феномен, подобен на Pokémon GO, когато стартира: всички започнаха да го играят. Неговите разработчици знаят това и затова решиха да отбележат този крайъгълен камък с невероятен подарък.

До 31 август можете да поискате легендарния покемон Zeraora безплатно. Какво е специалното за този герой? Освен че е легендарен, този електрически покемон има огромни статистики за атака и ловкост, които ще го направят важна част от вашия екип.

Кой може да поиска Zeraora безплатно? Всеки играч на Pokémon Unite на Nintendo Switch Какво ще кажете за мобилните потребители? Тъй като все още не е официално наличен (въпреки че вече можете да инсталирате бета версията на Pokémon Unite), не е възможно да го заявите. Но не се притеснявайте, The Pokémon Company обяви, че по-късно ще има други начини да го получите на мобилни устройства, както на Android, така и на iOS.

Как да поискате Zeraora безплатно в Pokemon Unite

заявете zeraora pokemon unite
заявете zeraora pokemon unite

Трудно ли е да получите този покемон като подарък? Съвсем не, това е супер лесен процес, но Tencent скри раздела доста добре, за да го поиска. Какво трябва да направите, за да получите Zeraora безплатно в Pokémon Unite? Това:

  1. Натиснете бутона X на главния екран на играта, за да се покаже страничното меню.
  2. Придвижете се до края и намерете опцията „Имейл“.
  3. Влезте във входящата си кутия и изберете „Системни съобщения“.
  4. Отворете имейла, наречен „Бонус за стартиране“.
  5. Вземете Zeraora безплатно веднага.

Лесно, нали? Не забравяйте, че ще имате време до 31 август, за да поискате този легендарен покемон и че в момента можете да го направите само във версията на Pokémon Unite за Nintendo Switch.

Какви изненади ще подготвят Tencent и The Pokémon Company за пускането на Pokémon Unite на мобилни устройства? Нямаме търпение да разберем.

Препоръчано: