Twitter тества бутона „Не харесвам“

Съдържание:

Twitter тества бутона „Не харесвам“
Twitter тества бутона „Не харесвам“
Anonim

В Twitter има голяма новина! Приложението току-що тества нехаресванията. Но как ще работи този бутон? И какво планира приложението, когато добавя нехаресванията? Останете в мрежата и открийте всички подробности за нехаресванията в Twitter.

Нехаресвания идват в Twitter във фаза на тестване

И така потвърди официалната поддръжка на приложението в следния туит:

Някои от вас в iOS може да виждат различни опции за гласуване „за“или „против“на отговорите. Тестваме това, за да разберем типовете отговори, които намирате за уместни в разговор, за да можем да работим върху начини да покажем повече от тях.

Вашите гласове против не са публични, докато гласовете ви за ще се показват като харесвания.

- Поддръжка на Twitter (@TwitterSupport) 21 юли 2021 г.

Функцията все още не е пусната официално. Както в случая с Twitter Business по това време, бутонът „Не харесвам“е във фаза на тестване. Засега може да се използва само от някои хора с iOS версията на приложението.

Twitter веднага изясни основите на тази функция. В обобщение може да се спомене следното:

  • Новостта не е типичният бутон „Не ми харесва“(като този, използван в YouTube например). Вместо това тази функция е система, чрез която можете да маркирате туитове с „гласове за/против“, подобно на използваното в публикации и коментари в Reddit.
  • Ще можете само да гласувате против отговори на публикация.
  • Този вид нехаресвания са напълно лични. Ето защо само вие ще бъдете уведомени колко „гласа против“получават вашите туитове.
  • „Гласувания за“ще се показват в приложението като типично „Харесва ми“.
  • Системата „гласуване за/против“ няма да промени реда на отговорите на туит.
  • Според поддръжката на приложението бутонът е пуснат само за проучване какви са съответните отговори за потребителите.
Система за гласуване в Twitter за гласове против
Система за гласуване в Twitter за гласове против

Изглежда, че с тази функция Twitter иска да подобри взаимодействието между потребителите. На свой ред, бутонът може да помогне да спрете троловете и спам акаунтите да достигнат до вашия профил. Във всеки случай вече можете да предотвратите това, като изберете кой може да отговаря на вашите туитове.

А вие, какво мислите за тази функция? Харесвате ли тази нова система за даване на „гласове за“и „гласове против“в Twitter? Оставете ни вашето мнение в коментарите.

И ако все още не сте изпробвали това приложение, напомняме ви, че вече е възможно да влезете в Twitter с вашия акаунт в Google. Регистрирането в приложението никога не е било по-лесно!

Препоръчано: