Как да деархивирате група или чат в Telegram

Съдържание:

Как да деархивирате група или чат в Telegram
Как да деархивирате група или чат в Telegram
Anonim

Архивирали ли сте група или чат по погрешка в Telegram? Не се отчайвайте, защото разархивирането на групов или личен разговор в това приложение за съобщения е по-лесно, отколкото изглежда. Понякога някои хора не знаят как да влязат в архивирани чатове в Telegram.

Единственото нещо, от което се нуждаете, за да можете да деархивирате всеки чат в Telegram, е да имате инсталирана най-новата версия на приложението на мобилния си телефон.

Ако никога не сте го актуализирали, можете да го направите ръчно, как? Актуализиране на Telegram от Google Play Store или App Store (в зависимост от мобилната операционна система, която има вашият телефон).

Как да деархивирате група или чат в Telegram?

За да работи следният урок за вас, трябва да имате инсталирана най-новата версия на Telegram на мобилния си телефон. Въпреки че вече изяснихме това по-горе, наличието на остаряла версия ще направи стъпките ви напълно различни.

Telegram промени (в последната си актуализация) начина, по който групите и частните разговори се деархивират. Ето защо този урок работи само за най-новата версия на Telegram.

Вижте архивирани чатове в Telegram
Вижте архивирани чатове в Telegram
  • Отворете приложението Telegram от мобилното си устройство. След като сте там, трябва да задържите пръста си натиснат върху екрана и да го преместите надолу.
  • Ще започне да се появява съобщение, което гласи „Плъзнете надолу, за да видите файла“. Когато се появи това съобщение, ще трябва да продължите да плъзгате надолу.
  • Ако сте направили всичко правилно, ще покаже зелен правоъгълник, който казва „Освободете, за да видите файла“. Когато видите това съобщение, трябва да спрете да натискате екрана.
  • След секунди Telegram ще ви покажеархивирани чатове. Кликнете върху тази опция, за да влезете в този раздел.
Разархивирайте чатове в Telegram
Разархивирайте чатове в Telegram
  • Продължително натискане върху групата или чата, които искате да деархивирате.
  • В горната част на екрана ще се покаже малко меню. Там трябва щракнете върху трите вертикални точки, които се намират вдясно от споменатото меню.
  • Ще се появи ново меню с 3 опции, щракнете върху тази, която казва „Разархивиране“.
  • Бързо Telegram ще ви покаже този чат или група в секцията за разговори на приложението.

Без какво друго да добавите, ако сте деархивирали чат по погрешка, можете да го архивирате отново, като завършите този урок. Там ви показваме по много лесен начин всичко, което трябва да направите, за да можете да архивирате всеки чат от официалното приложение.

Препоръчано: