Как да използвате WhatsApp на два телефона едновременно без активиран интернет

Съдържание:

Как да използвате WhatsApp на два телефона едновременно без активиран интернет
Как да използвате WhatsApp на два телефона едновременно без активиран интернет
Anonim

Искате ли да имате WhatsApp на два или повече телефона едновременно без активиран интернет? Ако отговорът ви е "да", искаме да ви кажем, че сте на правилното място.

Благодарение на новата функция на устройствата, свързани с WhatsApp, вече не е необходимо телефонът ви да е включен и свързан с интернет за да използвате WhatsApp Web.

Въпреки че това беше предназначено, за да могат потребителите да използват WhatsApp Web на до 4 компютъра едновременно (и без да е необходимо мобилният телефон да бъде включен), има малък трик, който ви позволява да имате активна WhatsApp сесия на друг мобилен телефон, без да се налага „основният“телефон да е свързан към интернет.

Как да използвате WhatsApp на два телефона едновременно, без да имате активиран интернет?

Използвайте WhatsApp на два телефона едновременно без интернет
Използвайте WhatsApp на два телефона едновременно без интернет

Преди да обясним стъпките, които трябва да предприемете, за да можете да имате WhatsApp на два мобилни телефона едновременно, без да е необходимо да сте свързани към интернет на един от тях, трябва да имате WhatsApp Beta (на мобилното устройство, където използвате WhatsApp).

С бета версията на WhatsApp, която вече е инсталирана на един от вашите телефони, ще трябва да активирате функцията за много устройства, как? Продължете да четете, защото тук ще ви го обясним стъпка по стъпка.

Активиране на няколко устройства в WhatsApp

Въпреки че имате инсталиран WhatsApp Beta на телефона си, функцията за много устройства може да не се появи, защо? Поради простата причина, че WhatsApp позволява този тип новини постепенно.

Активирайте мулти-устройство в WhatsApp
Активирайте мулти-устройство в WhatsApp
 • Първото нещо, което трябва да направите, е да отворите WhatsApp от телефона си. След като влезете в приложението за съобщения, щракнете върху трите малки точки, които се намират в горния десен ъгъл на екрана.
 • Ще се покаже меню с няколко опции, въведете тази, която казва „Сдвоени устройства“.
 • Ще се появи прозорец, който гласи „Изпробвайте новите подобрения“, там ще трябва да кликнете върху „Ok“.
 • Следователно ще трябва да влезете в раздела, който гласи „Бета версия за различни устройства“.
Използвайте WhatsApp на до 4 устройства
Използвайте WhatsApp на до 4 устройства
 • WhatsApp ще ви попита дали искате да се присъедините към бета версията, там ще трябва да кликнете върху „Присъединете се към бета версията“.
 • Щракнете върху „Продължи“, за да потвърдите промените.
 • След като бета версията е активирана, щракнете върху стрелката горе вляво на екрана.
 • Ако сте изпълнили всички стъпки правилно, ще видите съобщение, което гласи „Бета версия за различни устройства“.

Струва си да споменем, че бета версията за множество устройства на WhatsApp може да работи неизправно. Докато правехме този урок, забелязахме много проблеми при изпращане и получаване на съобщения.

Въпреки че това ще бъде коригирано чрез бъдещи актуализации на приложението, важно е да имате предвид, че Многоустройството на WhatsApp не е перфектно.

Използвайте WhatsApp на два мобилни телефона, без да имате активиран интернет

След като сте активирали функцията WhatsApp за няколко устройства на един от вашите мобилни телефони, ще трябва да конфигурирате другия телефон, за да можете да използвате WhatsApp едновременно, и без да е необходимо един от тях да е свързан с интернет.

За да постигнете това, трябва внимателно да следвате всички стъпки, които ви оставяме по-долу:

WhatsApp Web на друг мобилен телефон
WhatsApp Web на друг мобилен телефон
 • Вземете мобилния телефон там, където искате да използвате WhatsApp. Влезте в уебсайта на WhatsApp чрез Google Chrome. След като сте там, трябва щракнете върху трите малки точки, които се намират в горния десен ъгъл на екрана.
 • Ще се покаже меню с няколко опции, отидете до края му и щракнете върху опцията, която казва „Desktop site“.
 • Уеб страницата ще се промени и ще можете да видите главния екран на WhatsApp Web с QR код.
 • Вземете другия си телефон (където имате инсталиран WhatsApp Beta) и отворете приложението WhatsApp. След като отворите, щракнете върху трите вертикални точки, които се появяват в горния десен ъгъл на екрана.
Сканирайте QR кода на WhatsApp втори мобилен телефон
Сканирайте QR кода на WhatsApp втори мобилен телефон
 • Въведете „Сдвоени устройства“.
 • Щракнете върху зелената опция, която казва „Сдвояване на устройство“.
 • Задната камера на вашия терминал ще бъде активирана. Вземете другия си мобилен телефон (където искате да използвате WhatsApp) и донесете QR кода, показан на екрана (код, който се появява в Chrome) към камерата на другия ви телефон.
 • WhatsApp ще сканира този код и ще ви покаже уеб версията на приложението за съобщения в браузъра Chrome. След като сдвояването е успешно, ще трябва да щракнете върху 3-те малки вертикални точки.
Имате WhatsApp на два телефона без активиран интернет
Имате WhatsApp на два телефона без активиран интернет
 • Щракнете върху опцията, която гласи „Добавяне към началния екран“.
 • Щракнете върху бутона, който казва „Добавяне“.
 • Щракнете върху „Добавяне автоматично“.
 • И след секунди, мобилното ви устройство ще постави пряк път до WhatsApp, така че можете да използвате приложението за съобщения и на двата телефона и без да е необходимо единият от тях да е свързан с интернет.

Важна информация

WhatsApp множество свързани устройства
WhatsApp множество свързани устройства

Препоръчваме ви да вземете предпазни мерки, когато активирате WhatsApp на друго мобилно устройство. Като не се нуждаете от интернет на терминала, от който е свързано новото устройство, сесията, която сте отворили на другия си мобилен телефон, никога няма да бъде затворена.

Какво означава това? Този за да можете да го затворите, трябва да прекратите връзката на тази сесия с основния си телефон (където имате инсталирано приложението за съобщения). С други думи, всеки, който вдигне телефона ви (и знае вашата парола или схема за заключване), ще може да види вашите съобщения без никакъв проблем.

Тъй като това е прост директен достъп до WhatsApp Web, няма да можете да блокирате достъпа до платформата за съобщения с код или пръстов отпечатък. Освен това, вие също няма да можете да извършвате видео разговори или да изпращате гласови съобщения (тези функции не са налични).

Струва си да споменем, че ще трябва да използвате терминала хоризонтално, за да можете да пишете или преглеждате съобщения, тъй като настолната версия на WhatsApp Web няма да пасне на екрана на вашия телефон.

Без много повече за добавяне, ако не можете да направите урока, защото нямате функцията, наречена „multi-device“във вашата версия на WhatsApp, не се притеснявайте, можете да клонирате своя WhatsApp на друг мобилен телефон без инсталиране на приложения. Разбира се, в този случай един от вашите телефони трябва да бъде непрекъснато свързан с интернет.

Препоръчано: