Преглед на Redmi Buds 3 Pro, най-добрите слушалки Xiaomi

Съдържание:

Преглед на Redmi Buds 3 Pro, най-добрите слушалки Xiaomi
Преглед на Redmi Buds 3 Pro, най-добрите слушалки Xiaomi
Anonim

Redmi Buds е семейството от евтини Bluetooth слушалки на Xiaomi. Те са кралете на съотношението цена-качество и затова имат много фенове по целия свят. Те обаче винаги са имали клеймото, че нямат активно шумопотискане и други първокласни функции. За да сложи край на това, Xiaomi пусна Redmi Buds 3 Pro: първите слушалки от серията с ANC и вкус от висок клас

Включете много интересни функции като режим на прозрачност, за да се насладите на по-голяма чистота на звука в разговорите и ултра-ниска латентност. Освен това, те не изневеряват на любителите на стойността на парите: те струват около €40 (за ограничен период от време)Успяхме да ги тестваме щателно, за да ви кажем дали си заслужават… ще се присъедините ли към нас?

Redmi Buds 3 Pro са много по-добри, отколкото струват

redmi buds 3 pro си заслужават
redmi buds 3 pro си заслужават

Redmi Buds 3 Pro са напълно безжични слушалки, които се свързват с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth 5.2. Това, което ни изненада най-много е, че те имат много функции за слушалки, които струват двойно или дори повече Говорим за активно (и адаптивно) шумопотискане, режим на прозрачност, връзка с две устройства едновременно време, безжично зареждане и други.

Освен това, качеството на изработката на слушалките се е подобрило значително спрямо предишното поколение. Много са удобни, изолират много добре и кутията им е компактна и елегантна. След малко ще разгледаме всяка от тези подробности.

Спецификации на Redmi Buds 3 Pro

Характеристики Redmi Buds 3 Pro
Размери и тегло Слушалки: 25,4 x 20,3 x 21,3 mm и 4,9 грама. Калъф: 65 x 48 x 26 mm и 55 грама.

Драйвери Динамичен 9 mm със сложен диафрагмен пръстен.
Автономия До 6 часа (35mAh батерия за всяка слушалка). С кутията за зареждане общата автономност е 28 часа.
Водоустойчивост IPX4.
Аудио технологии Активно шумопотискане до 35 dB с три микрофона, режим на игри с латентност от 69 ms и поддръжка за AAC и SBC.
Честотен диапазон 20 Hz – 20 kHz.
Импеданс на високоговорителя 32Ω.
Свързване и екстри USB-C, Bluetooth 5.2, двойна връзка (може да се сдвоява с две устройства едновременно) и безжично зареждане.
Какво има в кутията? Чифтът слушалки Redmi Buds 3 Pro, калъф за зареждане, USB-C кабел и 3 чифта силиконови гумички.

Как са Redmi Buds 3 Pro?

Redmi Buds 3 Pro се предлага в малък калъф с овална форма, който има подобна на силикон текстура, която го кара да се чувства страхотно в ръката ви. Когато отворите горния капак на калъфа, ще видите, че Redmi Buds 3 Pro излизат малко напред, за да можете лесно да ги извадите без проблем.

Покритието на слушалките е прекрасно: имат огледален панел отвън и малки метални детайли по цялото тяло (което също е като силикон). Този тип дизайн и производствени материали ни изненадаха, тъй като не е нормално да ги видим в слушалки за €40 като тези.

Харесахме формата на слушалките, тъй като те са много стабилни и удобни за носене Освен това те са доста компактни и тежат само 4,9 грама всяка, така че дори не се притесняват когато ги използвате много часове подред. Ако ви притесняват, можете да смените гумените им ленти с един от 3 чифта допълнителни гумени ленти с различни размери, които са включени, за да паснат по-добре на ушите ви.

redmi buds 3 pro дизайн
redmi buds 3 pro дизайн
redmi buds 3 pro dimensions
redmi buds 3 pro dimensions
подробности за redmi buds 3 pro
подробности за redmi buds 3 pro
кутия за зареждане redmi Buds 3 pro отпред
кутия за зареждане redmi Buds 3 pro отпред
кутия за зареждане redmi Buds 3 pro
кутия за зареждане redmi Buds 3 pro
Сравнение на Redmi Buds 3 и 3 pro
Сравнение на Redmi Buds 3 и 3 pro

Важно е да споменем, че Redmi Buds 3 Pro не са водоустойчиви, но издържат на дъжд, пот и пръски вода (те са сертифицирани по IPX4). Така че, въпреки луксозния си дизайн, те са подходящи за спорт. Между другото, те се предлагат в цветове черно и бяло.

Връщайки се към кутията за зареждане, той има USB-C порт за зареждане с кабела, с който се доставя, LED светлина, която показва състоянието на зареждане и сдвояване на слушалките, и бутона за сдвояване. Но най-готиното от всичко е, че поддържа безжично зареждане

По отношение на функциите, предлагани от слушалките, основната е активното шумопотискане до 35 dB, което работи много добре. Опитахме го в метрото и е доста забележимо: не знаете какво се случва около вас Разбира се, те също имат режим на прозрачност, така че да не се изолирате толкова много и можете да чуете обкръжението си. В допълнение, те имат режим на игра, който намалява латентността до 69 милисекунди.

Лесен за настройка и управление с сензорните бутони, но с някои ограничения

redmi airdots 3 pro кутия и калъф
redmi airdots 3 pro кутия и калъф

Свързването на Redmi Buds 3 Pro към вашия мобилен телефон е много лесноПросто ги изваждате от кутията им, избирате ги от Bluetooth опцията на мобилния си телефон и това е. Ако имате мобилен телефон Xiaomi, е още по-лесно, защото трябва само да приемете известието, което ще се появи, когато извадите слушалките от кутията.

Контролирането им е също толкова лесно благодарение на техния сензорен панел, който ви позволява да извършвате следните действия:

  • Продължителното натискане активира/деактивира шумопотискането.
  • Докоснете два пъти дясната слушалка, за да поставите на пауза или възобновите възпроизвеждането.
  • Докоснете два пъти лявата слушалка, за да извикате асистента.
  • Три докосвания вляво отиват към предишната песен и три докосвания вдясно отиват към следващата.

По подразбиране контролите са ограничени, тъй като не ви позволяват да повишавате или намалявате звука. Хубавото е, че от приложението My AI можете да разрешите този като присвоите нови действия на жестовете според вашия вкус. Все пак няма много жестове, които можете да конфигурирате.

Какво е качеството на звука и свързаността на тези Redmi Buds 3 Pro?

Както споменахме преди, Redmi Buds 3 Pro са свързани с вашия мобилен телефон чрез Bluetooth 5.2. Според нашия опит връзката остава стабилна и без микросрезове на разстояние не повече от 10 метра Дори когато ги използваме работещи или свързани към две устройства едновременно, не сме забелязали проблеми.

От друга страна, открихме, че качеството на звука му е много добро. Басът звучи дълбоко, а високите са отчетливи. Като цяло те имат чист, балансиран звук без изкривявания дори при най-високото ниво на звука. И ако не харесвате някакъв нюанс в звука му, можете да го промените с еквалайзера на приложението Mi AI.

Струва си да запомните, че тези слушалки разполагат с 9 мм динамични драйвери. И една от най-страхотните му функции е режимът на игра, който намалява закъснението до само 69 msВсъщност от вашето приложение можете да включите опция, така че този режим с ниска латентност да се активира автоматично, когато стартирате игра.

redmi airdots 3 pro кутия
redmi airdots 3 pro кутия

По отношение на активното шумопотискане, това е до 35 dB и се извършва с три микрофона. Можете да изгладите шума от силен вятър, трафик и лесно говорещи хора Трябва да се отбележи, че има три нива на шумопотискане, от които да избирате, и опция „Адаптивно шумопотискане“, която настройва интелигентно интензитет на шумопотискане въз основа на околния шум.

Те също имат режим на прозрачност, който е противоположният на шумопотискането Тоест позволява външният звук да преминава, така че да не се изолирате от заобикалящата ви среда. Този режим има опция, която подобрява слушането на гласовете. Освен това в приложението можете да активирате адаптивен режим на чат, така че ANC да се деактивира автоматично, когато говорите, и да се активира режимът на прозрачност.

Колко е живота на батерията на Redmi Buds 3 Pro?

Що се отнася до автономността, няма изненади. Всяка слушалка използва батерия от 35 mAh, а калъфът за зареждане има батерия от 470 mAh. С това Redmi Buds 3 Pro има обща автономност от 28 часа. Но с едно зареждане те издържат максимум 6 часа на при средна сила на звука и с изключен ANC.

Ако ги използвате с активирано шумопотискане и увеличен звук, автономията се намалява до 4 часа. Така че средно ще трябва да ги занесете в кутията им за зареждане на всеки 5 часа употреба.

Нещо, което ги отличава от другите слушалки на същата цена и ги доближава до слушалките от висок клас, е, че техният калъф за зареждане поддържа безжично зареждане. Разбира се, безжичното зарядно устройство не е включено към слушалките.

Преглед на Redmi Buds 3 Pro: заслужават ли си?

слушалки redmi airdots 3 pro
слушалки redmi airdots 3 pro

Едва ли ще намерите други Bluetooth слушалки за €40 по-добри от Redmi Buds 3 Pro, така че препоръчваме ги със затворени очи И най-хубавото е, че са добри за всичко: качеството на звука ви е много добро за слушане на музика, те са идеални за игра на игри и гледане на филми поради ниската си латентност и можете да ги използвате на улицата или в метрото без проблеми благодарение на техния ANC и режим на прозрачност.

Освен това, техният елегантен, лек дизайн ги прави идеални за носене навсякъде. Единственият недостатък, който бихме могли да поставим на тези слушалки, е, че приложението им (Mi AI приложение) е налично на китайски (въпреки че някои са го превели на английски). Въпреки това е доста интуитивен и всички функции се разбират перфектно с иконите. Ние не знаем китайски и успяхме да го използваме без усложнения. Освен това не е нужно да използвате приложението, те работят перфектно и без него (да, с него можете да извлечете максимума от тях).

Не можем да измислим по-добри слушалки от Redmi Buds 3 Pro само за €40. Разбира се, тази цена ще бъде само ако ги получите на разпродажба чрез следната връзка, тъй като те обикновено струват почти двойно.

Препоръчано: