Тествахме Petal Mail: Gmail алтернативата на Huawei

Съдържание:

Тествахме Petal Mail: Gmail алтернативата на Huawei
Тествахме Petal Mail: Gmail алтернативата на Huawei
Anonim

Huawei работи от известно време, за да предложи алтернативи на различните услуги на Google. По това време говорихме за HiCar, пълен Android Auto, а днес е ред на Petal Mail.

Family Petal на Huaweiе екосистема от приложения, които се конкурират с тези на Google. И сега, когато Petal Mail пристига в Испания, искахме да тестваме този имейл, наличен в Huawei AppGallery.

Petal Mail пристига в Испания: това е имейл услугата на Huawei

венчелистче пощенски интерфейс
венчелистче пощенски интерфейс

Както казахме, Petal Mail е имейл услуга за мобилни телефони Huawei, която вече работи в Испания. И истината е, че приложението не включва никаква мистерия, възможността да изпраща и получава имейли, да добавя документи…

Очевидно е, че насочените известия ще достигнат до вас мигновено, освен че имат аспект, който много напомня на Gmail, което прави използването му много лесно, благодарение на минималистичен интерфейс и без твърде много допълнителни настройки.

Трябва да се отбележи, че Petal Mail ви предлага 5 GB безплатно хранилище, подробност, която трябва да вземете предвид. Но въпреки че е вярно, че тази имейл услуга изобщо не е лоша, тя все пак не може да се противопостави на Gmail.

Не можете да добавите повече от един акаунт, няма интеграция с календара на Huawei… Очевидно това са функции, които Huawei ще добавя малко по малко, но смятаме, че тази услуга все още е твърде зелена.йени

Зелено е, но е идеално, ако искате нещо супер просто

Разбира се, ние също искаме да подчертаем, че въпреки че на Petal Mail липсват някои елементи, които се надяваме да добавят по-късно, истината е, че азиатската компания е на прав път, ако иска да игнорира всичко, което трябва да се види с гугъл. Приложението работи добре, бързо и няма сложни добавки. Това е функционален и прост имейл клиент.

По-добра ли е Petal Mail от Gmail? Засега е далеч от конкуренцията с мощната услуга за електронна поща на Google, но е първа стъпка в по-нататъшното отдалечаване от базираната в Маунтин Вю компания. Ако имате телефон Huawei и искате да изпробвате тази услуга, просто изтеглете Petal Mail от AppGallery.

Разбира се, това, че му липсват неща, не означава, че е "лош", в никакъв случай. Ако искате прост и работещ клиент, това е перфектно. 0 реклама, 0 добавки, изключителна простота.

Препоръчано: