Не мога да харесам в TikTok // Решение 2022

Съдържание:

Не мога да харесам в TikTok // Решение 2022
Не мога да харесам в TikTok // Решение 2022
Anonim

Въпреки че TikTok обикновено няма грешки в мобилната си версия, има моменти, когато приложението за Android и iOS се срива по целия свят едновременно.йени

Въпреки че тези проблеми са отстранени за няколко минути, има други, които все още продължават да казват „представете“. Една от най-известните и тази, от която страдат милиони хора, е грешката, която не позволява на всеки потребител на TikTok да харесва видеоклипове.

Ако изпитвате този проблем, препоръчваме ви да продължите да четете. Тук ще обясним каква е причината за тази грешка, както и какво трябва да направите, за да я разрешите.

Защо TikTok не ви позволява да харесвате видеоклипове?

TikTok не ми позволява да харесам
TikTok не ми позволява да харесам

От официалната поддръжка на TikTok не са съобщили абсолютно нищо защо има моменти, когато функцията „Харесва ми“не работи. По същия начин успяхме да разберем каква може да е причината да не можете да „харесвате“видеоклиповете, които гледате в приложението.

Въз основа на информацията, която успяхме да съберем, може да не можете да харесвате видеоклипове в TikTok поради една от следните причини:

 • Вашият акаунт е ограничен.
 • Вие нарушихте правилата на TikTok и премахнахте тази функция временно.
 • Вашата интернет връзка е нестабилна.
 • Видеоклипът, който искате да харесате, е изтрит.

Важно е да видите какво е съобщението, което се появява на екрана на мобилния ви телефон, когато искате да „Харесате“видеоклип в TikTok. Ако се покаже съобщение, подобно на следното: „Действието не може да бъде извършено“, най-вероятно видеото е изтрито или връзката ви с интернет има проблеми.

От друга страна, ако съобщението, показано по-горе в центъра на екрана, казва следното: „Нямате необходимите разрешения“, възможно е акаунтът ви да е бил ограничен или тази функция да е била премахнат по невнимание. временно, защото нарушихте някое от правилата на TikTok

TikTok не ви позволява да харесвате видеоклипове? Така че можете да го поправите

В случай, че вашият акаунт е бил ограничен или функцията е била временно премахната, няма абсолютно нищо, което можете да направите, за да разрешите този проблем.

Точно така, в случай, че не можете да харесате TikTok, защото приложението не функционира правилно, трябва да вземете следния урокза можете да използвате тази функция отново:

Проблем с харесването на TikTok
Проблем с харесването на TikTok
 • Отворете приложението TikTok.
 • Щракнете върху опцията, която казва „Аз“(разположена в долния десен ъгъл на екрана).
 • Във вашия профил в TikTok ще трябва щракнете върху трите хоризонтални линии, които се появяват в горния десен ъгъл на екрана.
 • Отидете до опцията, която казва „Освободете място“и щракнете върху нея.
Коригирайте грешката с харесване на TikTok
Коригирайте грешката с харесване на TikTok
 • Натиснете бутона „Изпразване“в категориите „Кеш“и „Изтегляния“.
 • След като и двете секции бъдат изпразнени, се връща към менюто Настройки.
 • Щракнете върху „Изход“.
 • И накрая щракнете отново върху „Изход“.

Без да добавите много повече по темата, ако урокът, който ви показахме по-горе, не реши проблема с „Харесвам“, препоръчваме ви да изтеглите TikTok Beta, тестова версия, която ще ви позволи достъп до най-новите функции преди от всеки.

Препоръчано: