Soundmojis: Facebook смята, че звуковите емотикони са забавни

Съдържание:

Soundmojis: Facebook смята, че звуковите емотикони са забавни
Soundmojis: Facebook смята, че звуковите емотикони са забавни
Anonim

Популярната социална мрежа, основана от Марк Зукърбърг, продължава да добавя нови функции към Facebook Наскоро ви разказахме за нов инструмент, който ви позволява да номинирате експерти във вашите групи, а сега ние искам да поговорим за новата изненада, която популярното приложение ни е подготвило.

И голямото F иска да ни изненада с Soundmojis. Както подсказва името му, имаме работа с иконите с характерни изрази, но сега те добавят свързани звукови ефекти.

По този начин и по думите на Facebook те са взели „най-доброто от двата свята“, за да създадат тези любопитни емотикони със звук. Да кажем, че Soundmojis имат точно същия механизъм като този на традиционните емотикони,и можете да ги използвате в чат, сякаш са традиционни емотикони.

Как да използвате новите Facebook soundmojis

facebook soundmoji (1)
facebook soundmoji (1)

Ще можем да чуем аплодисменти, щурци, дрънкане на барабани, скрит смях… Хайде, няма да ви липсват възможности. Освен това Facebook включва и аудио клипове от изпълнители като Ребека Блек. Това не ти ли стига? Е, знаете, че можете да изпращате и аудио от сериали, филми и телевизионни програми. В момента имат звуци от Бързи и яростни 9, Brooklyn Nine-Nine и Bridgerton, въпреки че ще разширят своя каталог с още звукови клипове.

Относно механизма за използване на новите емотикони на Facebook със звук, трябва да се отбележи, че използването на Soundmojis не може да бъде по-лесно. Всичко, което трябва да направите е следното:

  • Отворете чат в Messenger както обикновено.
  • В прозореца за разговор докоснете усмихнатото лице, за да отворите менюто за изражение.
  • Ще видите, че има икона на високоговорител. Трябва да кликнете върху него.
  • Сега ще видите, че се показва ново меню, където ще видите различните налични емотикони с аудио.

Имайте предвид, че тази нова функция пристига поетапно. Възможно е тази функция да не е активна в момента. Не се притеснявайте, пускането е в световен мащаб, така че през следващите няколко дни ще можете да се наслаждавате на емотикони на Facebook със звук.

Препоръчано: