Vodafone повишава цените на всички свои тарифи в Испания

Съдържание:

Vodafone повишава цените на всички свои тарифи в Испания
Vodafone повишава цените на всички свои тарифи в Испания
Anonim

Ако сте клиент на Vodafone, в някой от неговите планове, имаме новина за вас, която няма да ви хареса много. От този 15 юли 2021 г. увеличението на почти всички негови тарифи става официално Със сигурност вече сте знаели, че това ще се случи, защото Vodafone информира всички клиенти за увеличението вече повече от един месец, както се изисква от закона.

Увеличението е допълнителни 3 евро (средно) за повечето планове и важи както за настоящи, така и за нови клиенти. Трябва да се отбележи, че това увеличение не означава подобрение в качеството, плановете или характеристиките на услугите, предоставяни от Vodafone. И няма нищо общо с премиерата на Vodafone TV 4K Pro.

Ето как се повишиха тарифите на Vodafone

vodafone тежък юсер 10 евро на месец
vodafone тежък юсер 10 евро на месец

Ето списък колко по-скъпи са станали основните тарифи на Vodafone:

  • Конвергиращи тарифи (One Unlimited и подобни): увеличение от €3/месец.
  • One Home Unlimited: увеличение от €5/месец.
  • Допълнителни мобилни линии: увеличение от €1,5/месец.
  • Тарифи само за мобилни устройства: увеличение с €3/месец.

Разбира се, с това приложените отстъпки не се отменят. От друга страна, не всички планове са претърпели това увеличение (за щастие). Това са единствените две запазени тарифи:

  • 300 Mbps, 600 Mbps и 1 Gbps само оптично влакно: запазете цената.
  • Vodafone Yu mobile или fiber + mobile (Heavy Yuser и Big Yuser): запазете цената.

Сега не се изненадвайте, ако следващата ви сметка за Vodafone е по-висока от обикновено. Между другото, не забравяйте, че Vodafone също предлага планове на по-ниска цена чрез своята компания Lowi.

Защо Vodafone увеличи тарифите си?

Vodafone 5G градове Испания
Vodafone 5G градове Испания

Според това, което сме успели да проучим, Vodafone оправдава увеличението на инвестицията от 200 милиона евро, които са направили за подобряване на своята инфраструктура Благодарение на това те са успя да поддържа качеството на услугите си въпреки устойчивото увеличение на трафика (над 65%) и високото потребление на данни, което достигна своя връх по време на затвора.

В допълнение, компанията инвестира много капитал в разгръщането на своята 5G мрежа (закупуване на радиочестотен спектър, ново оборудване, повече антени и др.). По същия начин е важно да споменем, че Vodafone не е единственият, който повиши тарифите си Movistar, Orange, Eusk altel, R и Telecable също направиха същото това лято, без да предлагат значителна награда в замяна на клиента, както се правеше преди.

Ако имате да ни кажете нещо за това качване, не се колебайте да го направите.

Препоръчано: