Как да използвате вашия Alexa като обикновен високоговорител

Съдържание:

Как да използвате вашия Alexa като обикновен високоговорител
Как да използвате вашия Alexa като обикновен високоговорител
Anonim

фамилията интелигентни високоговорители Echo на Amazon е една от най-добрите опции, които трябва да обмислите, ако искате да извлечете максимума от гласовия асистент на базирания в Маунтин Вю гигант. Въпреки че може да искате да използвате вашия модел с Alexa като обикновен високоговорител.

Да, вярно е, че Alexa предлага голям брой скрити функции, с които да се възползвате максимално. Дали защото искате да се посмеете с приятелите си чрез режим Super Alexa или се интересувате от свързването на календара на Google с вашия високоговорител Echo, истината е, че няма да ви липсват опции. Но може да искате да го използвате като традиционен високоговорител.

Как да използвате високоговорител Echo като традиционен Bluetooth модел

Echo Dot 4-то поколение Prime Day 2021 разпродажба
Echo Dot 4-то поколение Prime Day 2021 разпродажба

За щастие, процесът за превръщане на вашия високоговорител Amazon Echo с Alexa в обикновен обикновен Bluetooth високоговорител е доста прост. По този начин ще имате модел с Bluetooth връзка, за да свържете всяко съвместимо устройство, както би се случило с всеки модел. Разбира се, няма да можете да използвате гласовия асистент на Amazon. Нека видим какви са стъпките, които трябва да следвате.

  • Първо потвърдете, че сте активирали Bluetooth на телефона си, за да можете да сдвоите високоговорителя.
  • Сега кажете „Alexa pair“или „Alexa, Bluetooth on“в обхвата на вашия смарт високоговорител Amazon Echo, за да започнете режим на сдвояване.
  • Ако сте изпълнили стъпките правилно, ще светне синя мигаща светлина и устройството ще се появи под „Други устройства“в Bluetooth менюто на вашия телефон.
  • Докоснете Echo, за да ги сдвоите.

Както може би сте видели, процесът е изключително прост С това ще имате традиционен високоговорител вместо интелигентен модел. Искате ли да се насладите на своя високоговорител с Alexa при пълен капацитет? Просто кажете „Alexa disconnect from my phone“и проблемът е решен. Много удобна опция, ако не се нуждаете от услугите на Alexa и искате да се насладите на звуковите предимства на фамилията високоговорители на Amazon.

Препоръчано: