Vodafone TV 4K Pro: Добър плейър ли е за вашия телевизор?

Съдържание:

Vodafone TV 4K Pro: Добър плейър ли е за вашия телевизор?
Vodafone TV 4K Pro: Добър плейър ли е за вашия телевизор?
Anonim

След месеци на изтичане на информация и слухове, най-накрая се сбъдна. Операторът обяви новия Vodafone TV 4K Pro, много завършен декодер с висока производителност за приемане на сериали, филми и всякакъв вид телевизионно съдържание.

Това е повече от просто декодер, но не се притеснявайте, по-долу ще откриете всички подробности за това устройство. Официално обявен, но не декодер ще бъде пуснат до 26 юли.

Vodafone TV 4K Pro, много пълен декодер

Не че казваме така, Vodafone потвърди, че това устройство е « Нов център за дигитално забавление«, насочен към подобряване на потребителското изживяване на Vodafone TV.

В дизайна няма много загуби, ще се окажете пред квадратно устройство и със значителна дебелина, за да побере високоговорителя. Цветът ще бъде черен, предназначен да остане незабелязан в декорацията на къщата.

Той е всичко-в-едно, тъй като интегрира функции не само на приемник, но също така действа като гласов асистент и цифров високоговорител. Всъщност това е еволюция на Vodafone Átika, интелигентен високоговорител с гласа на Alexa, въпреки че те не изключват включването на Google Assistant в бъдеще.

Друг аспект, който се откроява в този декодер, е вграденият високоговорител. По-скоро това е голям високоговорител, който включва три по-малки високоговорителя, активен и пасивен субуфер.

Vodafone TV 4K Pro Design
Vodafone TV 4K Pro Design

Цялото това оборудване е акустично проектирано от Bang & Olufsen и може да служи като звукова лента за телевизия. В допълнение, той е съвместим с Dolby Atmos, за да предложи по-завладяващо изживяване. Той също така поддържа 4K HDR резолюция, за да видите цялото съдържание със страхотно визуално качество.

По отношение на свързаността, идва с Wi-Fi 6 връзка, Bluetooth 5.0 идистанционно управление. Освен дистанционното, друг начин за навигация в това устройство е чрез Alexa.

Ако кажете „ Здравей, Átika“, можете да я помолите да направи почти всичко, като например да препоръча филми, да увеличи звука или да смени канала. Освен това ви позволява да отваряте други приложения като Spotify или Netflix, което е друго предимство на този Vodafone TV 4K Pro.

Както повторихме няколко пъти, това е повече от декодер. Считайки себе си за развлекателен център, той се справя с повече задачи за домашна автоматизация С други думи, той не само служи за възпроизвеждане на музика и за телевизия, но също така ви позволява да задавате аларми или напомняния, да изключвате светлини и много други задачи.

Версии и цена на Vodafone TV 4K Pro

Както вече знаете, този Vodafone TV 4K Pro може да бъде закупен от 26 юли. Устройство, което ще бъде съвместимо с Vodafone TV и услугата Vodafone TV без деко. Разбира се, за да изберете този развлекателен център, трябва да принадлежите към компанията.

Ако сте конвергентен клиент на Vodafone или имате само оптични кабели, можете да получите тази интересна услуга. Що се отнася до цената, тя ще включва месечна цена от 5 евро, която ще бъде добавена към обичайната ви тарифа.

Алтернативи на този телевизионен декодер на Vodafone

Няма съмнение, че това е чудесен вариант за използване на различни мултимедийни ресурси и дори за задачи за домашна автоматизация. Това обаче не е първото устройство на пазара в този стил. Ще ви разкажем за други алтернативи, които също можете да намерите онлайн.

Xiaomi Mi Box TV S

Най-добрият Android TV на xiaomi mi box, за да не скучаете у дома
Най-добрият Android TV на xiaomi mi box, за да не скучаете у дома

Ако имаме предвид декодер, това е първият, който трябва да ви препоръчаме. Започвайки с операционната система, той има Android TV вътре за силно оптимизирано мултимедийно изживяване.

Отвън има HDMI изход, USB 2.0 порт и 3,5 mm жак. Устройството не е толкова ново по отношение на свързаността, но има същата 4K изходна резолюция, както и премиум Dolby и DTS 2.0 аудио.

Елегантно устройство с дизайн, с включено дистанционно управление и относително евтино. Освен това можете да го използвате с Google Assistant от дистанционно без проблем. Това е един от най-добрите телевизори с Android този Xiaomi Mi Box TV S.

Nvidia SHIELD TV Pro

nvidia shield tv е актуализиран с по-добро мащабиране на 4k
nvidia shield tv е актуализиран с по-добро мащабиране на 4k

Ако искате нещо още по- премиум и мощно, това е устройството за вас. Освен всичко друго, той е идеален за игри, благодарение на мощния си вътрешен процесор. Устройство, равностойно по свързаност и интеграция на приложения спрямо Vodafone TV 4K Pro.

Има опростен и агресивен дизайн, благодарение на зелените светлини, които се включват. Благодарение на Tegra X1+ процесор, ще се насладите на отлична производителност, с по-бързо зареждане на приложения и пълна интеграция с Android TV.

Ще имате предварително инсталирани приложения като Netflix, HBO, Rakuten TV, Movistar+ и, разбира се, включени от Google като YouTube или Play Movies.

Мощен е и постига премащабиране на изображение чрез изкуствен интелект, Nvidia Shield TV Pro може да възпроизвежда всичко в 4K. Благодарение на AI, резултатът е най-добрият, който някога сме виждали (мащабиран).

Друг аспект, който трябва да вземете предвид, е този на игрите. Няма да получите огромен избор от заглавия с Play Store или Steam, но ако имате достъп до платформата GeForce NOW, Shield TV определено е най-добрият вариант за игри на вашия телевизор.

За разлика от други устройства на Nvidia, контролерът беше почти задължителна покупка, за да играете. Това няма да е така на това устройство, тъй като то има съвместимост за PlayStation 4 и Xbox One контролери.

А вие, ще купите ли новия Vodafone TV 4K Pro или ще изберете една от другите две опции?

Препоръчано: