Clubhouse вече ви позволява да изпращате лични (текстови) съобщения

Съдържание:

Clubhouse вече ви позволява да изпращате лични (текстови) съобщения
Clubhouse вече ви позволява да изпращате лични (текстови) съобщения
Anonim

Clubhouse се превърна в една от най-модерните социални мрежи. До такава степен, че дори Spotify пусна своя алтернатива. И сега, когато можете да изтеглите Clubhouse за Android без покана, това приложение продължава да печели потребители.

И макар да е вярно, че красотата на Clubhouse е неговата система за гласов чат, всяка уважаваща себе си социална мрежа трябва да има своя собствена услуга за незабавни съобщения. И да, Backchannel вече е реалност.

Кажете, че това е система за съобщения, която ви позволява да комуникирате с други потребители на Clubhouse чрез индивидуален или групов чат. В момента ви позволява само да изпращате съобщения, въпреки че компанията вече даде да се разбере, че в бъдеще ще внедри нови функции, така че да можем да изпращаме например снимки, видеоклипове и други файлове.

Как да изпращате текстови съобщения в Clubhouse

клубна къща dm
клубна къща dm

Както е посочено от Clubhouse, използването на Backchannel ще ви позволи да общувате с други говорители във вашия чат, да планирате следващия въпрос или да решите кого да извадите от публиката В Освен това, като слушател, можете да разговаряте с други потребители в аудиторията. Така че този нов инструмент за социална мрежа е създаден не само за редовна комуникация, но и ще ви помогне да си взаимодействате в гласови чатове.

Накрая, ето стъпките, които трябва да следвате, за да изпратите текстово съобщение до друг потребител на Clubhouse:

  • Отворете приложението Clubhouse.
  • Докоснете иконата на хартиен самолет в долния десен ъгъл на екрана.
  • Докоснете иконата на молив и хартия в горния десен ъгъл на екрана.
  • Сега въведете името на човека, с когото искате да чатите, можете също да добавите повече от един човек, за да създадете групов чат с до 15 потребители.
  • Докоснете Готово и текстовият чат ще се отвори, за да можете да пишете нормално.

Както може би сте видели, процесът е изключително прост. Разбира се, вероятно все още не сте активирали тази функция, просто трябва да изчакате да пристигне съответната актуализация, тъй като стартирането на Backchannel of Clubhouse се извършва в етапи.

Препоръчано: