Как да активирате режима Super Alexa на вашия Amazon Echo

Съдържание:

Как да активирате режима Super Alexa на вашия Amazon Echo
Как да активирате режима Super Alexa на вашия Amazon Echo
Anonim

Виртуалните асистенти присъстват все повече в домовете на хората, което ги прави използваеми за повече задачи в дома. Компаниите знаят това и разработват допълнителни функции за тези устройства, като Super Alexa режима, който можете да активирате на вашия Amazon Echo

Ще ви обясним за какво служи и как можете да активирате тази функция във вашия виртуален асистент. Това е един от най-известните режими, които Amazon Echo има, помагайки за захранването на почти всяка задача, която изпълнявате. Въпреки че вече ви казахме, че има още трикове освен слушането на музика от Spotify.

Режим Super Alexa: какво е и за какво служи

Истинското и любопитно нещо за този режим е, че той е великденско яйце, включено във виртуалния асистент. Това не е опция, която е видима за всички, а по-скоро принадлежи към поредица от скрити команди, които Alexa има.

Този по-специално, се състои от шега на асистента, посветена на общността на игрите. След като въведете командата, Alexa ще ви уведоми, че е активирана, но няма да забележите нищо специално.

Това е просто специална команда, която ви дава персонализирани отговори. Придава хумористичен тон на виртуалния асистент, като е начин да се забавлявате със семейството или приятелите си.

Освен това ви позволява да отключите най-модерните си системи, задействате съветника и инсталирате актуализации. Например, той има особеността, че разпознава, когато се опитате да го извикате, отгатвайки дали пропускате дума в гласовата команда.

Как да активирате този режим на Amazon Echo

Сега, след като знаете какво е, просто активирайте този режим Super Alexa. Като за начало, не мислете, че ще се активира чрез гласова команда като: „ Alexa, активирай режим Super Alexa“, както всяка друга задача. Ще бъде по много различен начин от нормалното.

Просто се приближете до устройство Amazon Echo или отворете приложението Alexa от мобилното си устройство, достъпно както за Android, така и за iOS. Ако използвате втората опция, влезте в приложението и докоснете иконата Alexa, за да взаимодействате с устройството, разположена в горната част на екрана. След като тази стъпка приключи, трябва да кажете следната команда:

  • Alexa, нагоре, нагоре, надолу, надолу, наляво, надясно, наляво, надясно, B, A, начало.
Активирайте режима super alexa amazon echo
Активирайте режима super alexa amazon echo

Можете да произнесете тази команда както е, със съответните думи на английски. След като каже това, Alexa ще отговори със следното:

  • Дин, дин, дин, кодът е точен, изтегляне на актуализации (или друга фраза, зависи от езика и региона).

Ако направите грешка изричайте командата, Alexa ще ви каже, че това е таен код и че трябва да опитате отново.

Както можете да видите, това е клавишна команда за геймъри, тъй като се отнася за триковете, прилагани на стари конзоли, като сагата Grand Theft Auto. Всъщност командата е идентична с Код на Konami, измама, която може да се използва в определени игри на Konami.

Имате Amazon Echo? Опитайте тази команда и ни уведомете как е минало!

Препоръчано: