Xiaomi вече работи в режим "Висока производителност" за MIUI

Съдържание:

Xiaomi вече работи в режим "Висока производителност" за MIUI
Xiaomi вече работи в режим "Висока производителност" за MIUI
Anonim

Xiaomi продължава да работи върху подобряването на своя слой за персонализиране за Android за бъдещи актуализации. Какво знаем сега за следващите версии на MIUI? Че Xiaomi вече работи в режим «Висока производителност» за MIUI Разберете какво представлява тази нова функция, изтекла наскоро в мрежите.

Режимът MIUI "High Performance" ще разгърне потенциала на вашия мобилен телефон Xiaomi

От известно време знаем, че MIUI 13 ще донесе поне 30 нови функции, когато бъде представена през август. Много от тях ще сочат системни подобрения, графични промени и други, но не знаем всички подробности. Въпреки това, изтичане на информация, направено от поляка Kacper Skrzypek (@kacskrz) в Twitter, разкри нова функция, която може скоро да дойде в MIUI

Това е нова система за управление на захранването за MIUI, наречена „Режим на производителност“. Лийкърът не предостави подробности за това как ще работи тази функция, но би трябвало да прилича на други подобни режими в други слоеве за персонализиране.

Какво означава това? Този режим на висока производителност на Xiaomi ще позволи на хардуера на вашия мобилен телефон да използва пълния си потенциал без никакви ограничения. Това ще доведе до по-голямо изтощаване на батерията, но вашият смартфон винаги ще работи по най-добрия начин във всяко приложение, което използвате. Освен това трябва да бъде много по-прощаващ режим по отношение на (поне) тези неща:

  • Броят приложения, работещи във фонов режим.
  • Броят системни процеси, които се поддържат активни във фонов режим.
  • Времето, през което екранът и безжичните връзки остават включени, след като телефонът заспи.
  • Максималната яркост на екрана, максималната сила на звука на високоговорителя и др.

Поради името, може би се чудите дали този „Режим с висока производителност“ще подобри резултата на Xiaomi при бенчмаркове като AnTuTu. По принцип не би трябвало, защото тази функция е за управление на захранването, а не за овърклокване на хардуера на вашия телефон.

Кога режимът „Висока производителност“може да влезе в MIUI?

miui mode високопроизводителна батерия
miui mode високопроизводителна батерия

Благодарение на данните, предоставени от изтекла информация, знаем, че режимът „Висока производителност“на Xiaomi се тества в MIUI beta 21.6.28. Освен това се отнася само за китайскияMIUI ROM и изисква определени специални изисквания, за да го активирате, така че не е наличен за нито един мобилен телефон. Всъщност Skrzypek трябваше да активира този режим на управление на захранването ръчно.

Сигурни ли сте, че ще пристигнат с MIUI 13? Не можем да сме сигурни, но много вероятно е да пристигне с MIUI 13, тъй като това е функция, която MIUI трябваше да има от доста време.

Намирате ли тази новина за интересна или сте от тези, които предпочитат да пестят батерията максимално? Ако сте от втората група, тогава трябва да разгледате нашето ръководство за това как да оптимизирате MIUI, за да извлечете максимума от автономността на вашия мобилен телефон.

Препоръчано: