Деинсталирайте GBWhatsApp! WhatsApp ще ви забрани за цял живот

Съдържание:

Деинсталирайте GBWhatsApp! WhatsApp ще ви забрани за цял живот
Деинсталирайте GBWhatsApp! WhatsApp ще ви забрани за цял живот
Anonim

От всички модове на WhatsApp, които съществуват, има един, който стана много популярен през последните месеци и това е GBWhatsApp. Тази модифицирана версия на WhatsApp ви позволява да използвате два акаунта едновременно, да скриете двойната проверка и последната ви връзка, да изтегляте състояния, да деактивирате повиквания, да заключвате чатовете си с парола и да се наслаждавате на много други други функции, които официалното приложение няма.

Но възможността да използвате тези готини функции е свързана с голям риск: вашият акаунт в WhatsApp може да бъде забранен за постоянно за използване на GBWhatsApp вместо официалното приложение. Това не е нещо ново, защото в миналото WhatsApp вече е спирал акаунти за използване на модове. Сега обаче WhatsApp издаде предупреждение, насочено директно към потребителите на GBWhatsApp.

WhatsApp предупреждава: ще забрани акаунта ви за използване на GBWhatsApp или друг мод

спрени WhatsApp модове
спрени WhatsApp модове

Някои потребители на GBWhatsApp са получили следното предупреждение от WhatsApp:

«Не се опитвайте да изпращате масови съобщения, автоматични съобщения или автоматични повиквания през WhatsApp. WhatsApp използва както технология за машинно обучение, така и отчитане на потребителите, за да открива и забранява акаунти, които изпращат спам. Това включва систематичен контакт на потребителите по начини, които те не желаят. Освен това не създавайте акаунти или групи по неупълномощен или автоматизиран начин или използвайте модифицирани версии на WhatsApp«.

Освен това в секцията си с ЧЗВ WhatsApp казва следното:

«Неподдържаните приложения като WhatsApp Plus, GB WhatsApp или тези, които твърдят, че могат да преместват вашите WhatsApp чатове от един телефон на друг, са променени версии на WhatsApp. Тези неофициални приложения са разработени от трети страни и нарушават нашите Общи условия. WhatsApp не одобрява използването на тези приложения на трети страни, тъй като не е възможно да се валидират техните практики за сигурност."

whatsapp мод
whatsapp мод

Накратко, WhatsApp не иска да използвате платформата му по нежелани начини, така че не трябва да използвате какъвто и да е вид приложение, което променя оригиналното приложение. Това включва GBWhatsApp и всички други модове на WhatsApp.

Ако системите на WhatsApp ви хванат, че използвате мод, акаунтът ви ще бъде забранен на място и завинаги. Ще можете да използвате WhatsApp отново само с нов телефонен номер.

Забраната не е единственият риск: можете също да ви хакнат

мобилен WhatsApp хакнат
мобилен WhatsApp хакнат

Mods не са напълно легални приложения, така че не се разпространяват в официалните магазини (Google Play Store). За да изтеглите мод като GBWhatsApp трябва да отидете в интернет и да изтеглите неговия APK от неизвестен уебсайт.

Това позволява на хакери и всякакви злонамерени хора да инжектират тези модификации със злонамерен софтуер, за да повредят телефона ви, да откраднат акаунта ви в WhatsApp или да шпионират мобилния ви телефон и да ги публикуват привидно на страницата си безвреден уебсайт. Затова не препоръчваме изтегляне или използване на модове на WhatsApp.

Ако вече използвате един от тези модове, ето урок за това как да се върнете от GBWhatsApp или WhatsApp Plus към официалното приложение. Работи и с други модове на WhatsApp.

Препоръчано: