Най-добрите приложения за отслабване за Android

Съдържание:

Най-добрите приложения за отслабване за Android
Най-добрите приложения за отслабване за Android
Anonim

До лятото в Испания остават малко повече от 4 месеца и въпреки че има още много време, трябва да започнете да се грижите за фигурата си, за да можете имайте желаното тяло, стегнато и слабо, което искате да покажете, когато отидете на плажа.

В тази статия ще ви покажем няколко приложения за Android за отслабване Те са напълно безплатни и ще ви покажат не само упражнения за сваляне на корема, но и те ще ви помогнат да предложите серия от диети, които можете да правите, за да промените диетата си и да придружите физически упражнения, за да отслабнете по-бързо.

Най-добрите приложения за Android за отслабване

Диван до 5K

Endomondo за Android
Endomondo за Android

Ако обичате да бягате и също така се подготвяте да се състезавате в маратон, тогава Couch to 5K е много добро допълващо приложение към вашата рутина за бягане. Също така е идеално приложение за тези, които тепърва започват да се занимават с физически упражнения Предлага различни видове планове за упражнения, които могат да се прилагат както за тези, които бягат ежедневно, така и за тези, правете го спорадично.

Endomondo

Endomondo за Android
Endomondo за Android

Известно като най-популярното приложение за отслабване, Endomondo ви предлага много интуитивен и пълен интерфейс, където можете предварително да зададете курс и след това да го завършите за най-кратко време възможно. След като извършите планираното каране, приложението ще ви покаже данни като: загубени калории, времето, необходимо за това каране, сърдечен ритъм и така нататък Струва си да се изясни, че за да се знае сърдечната честота, е необходима специална притурка за запис на този тип данни.

Google Fit

GoogleFit за Android
GoogleFit за Android

Това е официалното здравно приложение на Google за Android То се инсталира по подразбиране на някои мобилни модели на Samsung, LG, HTC и други, но ако нямате фабрично инсталиран можете да го направите от тук. Google Fit ви предлага различни опции за наблюдение на жизнените ви показатели, когато тренирате. Освен това ви позволява да планирате тренировки, така че никога да не забравяте да тренирате.

Необходимо е да се изясни, че както Endomondo, така и Couch to 5K предлагат абонаменти в рамките на приложението, тези абонаменти ще добавят много повече функции, които значително помагат отслабнете.

Препоръчано: