Как да експортирате вашите Xiaomi Amazfit сесии в Strava или Endomondo?

Съдържание:

Как да експортирате вашите Xiaomi Amazfit сесии в Strava или Endomondo?
Как да експортирате вашите Xiaomi Amazfit сесии в Strava или Endomondo?
Anonim

Ако имате Amazfit, това може да ви заинтересува. Наясно сме, че много потребители търсят начин за експортиране на Xiaomi Amazfit сесии в Strava или Endomondo Е, току-що намерихме приложение в Google Play Store, което го прави възможно и което вие няма да иска да загуби. Казва се SyncMyTracks и е много добро и функционално приложение, което трябва да опитате сега.

Експортирайте вашите Xiaomi Amazfit сесии със SyncMyTracks

С течение на месеците някои наистина интересни и основни приложения се появяват в магазина за приложения на Google. Като това SyncMyTracks приложение, което не можете да пропуснете на вашето устройство. И че ще ви позволи експортиране и импортиране, в допълнение към синхронизиране на акаунти Интерфейсът може да се види на следната екранна снимка, която сме извлекли от Play Store.

Експортирайте вашите Xiaomi Amazfit сесии със SyncMyTracks
Експортирайте вашите Xiaomi Amazfit сесии със SyncMyTracks

Ако искате да промените приложението за проследяване на спорт и да поддържате дейностите си, това е една от най-добрите опции. Също така за синхронизиране на услугата, защото това приложение го прави възможно. С SyncMyTracks можете да синхронизирате дейностите си.

Експортирането на данни е наистина лесно, тъй като трябва само да въведете имейл и парола и на двата акаунта. След това тези дейности могат да бъдат импортирани с помощта на GPX или TCX файлове. От друга страна, ще можете да синхронизирате акаунтите, които искате, в допълнение към данните за дейностите, които смятате.

Но най-хубавото е, че можете да експортирате вашите Xiaomi Amazfit сесии в Strava или Endomondo, сред другите услуги, които се показват в списъка. Ще трябва само да посочите функцията „износ и импорт“, да свържете двата акаунта от приложението и това е.

Какъв е списъкът с поддържани устройства?

Можете да се консултирате с него на тази връзка.

Не се колебайте да го изпробвате сега и да се насладите на всичките му предимства

Лошата част е, че трябва да платите, тъй като струва 2,99 евро Но не е много, ако вземем предвид всичко, на което е способен. Освен това работи за много различни устройства: Amazfit, Amazfit Bip, Amazfit Watch 2 и дори Mi Band 2. Със сигурност ще извлечете максимума от това приложение.

Каква е разликата между безплатната и платената версия?

Синхронизирането на акаунти не е налично в безплатната версия. Но да вие ще можете да експортирате и импортирате дейностите безплатно Така че ще можете да правите това, което ви обещаваме в статията, без да се налага да купувате премиум версията. Макар и с ограничения, защото ако изберете безплатната версия, ще можете да експортирате само последните 40 дейности на акаунта.

Опитайте го и ни уведомете как работи за вас!

Опитахте ли вече? Какво мислите за това приложение?

Препоръчано: