Колко време издържа пясъчният часовник на Snapchat?

Съдържание:

Колко време издържа пясъчният часовник на Snapchat?
Колко време издържа пясъчният часовник на Snapchat?
Anonim

Едно от най-добрите приложения за незабавни съобщения е Snapchat Вярно е, че това приложение не се използва поради възхода на Instagram и големия брой функции, които са плагиатствани бавно. Но въпреки това тази услуга все още има доста солидна клиентска база.

И част от заслугите за успеха на Snapchat може да се види в неговите характерни икони. Инструмент, който в това приложение има много повече мощност, отколкото можете да си представите, тъй като някои икони взаимодействат с потребителите. И тук идва пясъчният часовник на Snapchat

Какво представлява пясъчният часовник Snapchat и колко дълго издържа

snapchat пясъчен часовник
snapchat пясъчен часовник

Относно този елемент, кажете, че иконата на пясъчен часовник предава информация за използването на Snapchat, което го прави един от най-важните елементи на приложението. По този начин се сблъскваме с таймер за обратно отброяване и той служи, за да накара потребителя да разбере, че неговият Snaptreak (на испански промениха термина на On a streak) с партньор е на път да край.

Така че пясъчният часовник е по-скоро система за предупреждение, която ви уведомява, че забавяте темпото и трябва да засилите дейността си в Snapchat, така че иконата на пясъчен часовник пясъчен часовник да е отново заменен от иконата на огън, което показва, че сте много активни и следователно В ход.

Запомнете, че иконата се появява до вашия профил и иконата на профила на контакта, с когото сте обменили Snaps. Добре, сега, след като разбираме как работи пясъчният часовник в Snapchat, би било интересно да знаем неговата продължителност.

Е, страхуваме се, че не можем да ви дадем точен отговор. Главно защото някои потребители казват, че поредицата продължава не повече от два или три часа,, но други теми предполагат, че времето, което пясъчният часовник продължава в Snapchat, е около четири до седем часа.йени

Внимавайте, това не е прищявка на екипа зад разработването на приложението, а по-скоро Snaptreaks никога не са същите Може би е имало силен Snaptreak през последните месеци и за поради тази причина предлагат много разпространен пясъчен часовник. От друга страна, за няколко дни в поредица това ще бъде много по-ограничено време.

Сега, след като знаете как работи и колко време трае пясъчният часовник в Snapchat, ето няколко съвета как да направите акаунта си по-личен от всякога.

Препоръчано: