Fiido X: сгъваем електрически велосипед с голяма автономност

Съдържание:

Fiido X: сгъваем електрически велосипед с голяма автономност
Fiido X: сгъваем електрически велосипед с голяма автономност
Anonim

Сгъваеми велосипеди има много, но когато говорим за качество и автономност, няма как да не говорим за Fiido. И сега има нов еталон, Fiido X, който идва с по-добър дизайн и впечатляваща автономност. Много интересна опция, която скоро ще бъде пусната на пазара.

Със сигурност вече познавате тази марка, специализирана в производството на автономни велосипеди (с няколко пуснати модела като Fiido L3 или Fiido D11), която дори е на път да пусне първия си електрически скутер. А, възползвайки се от пускането на пазара на Fiido X, може да го получите на по-ниска цена, ако побързате, и ние ще ви разкажем за това по-долу.

Fiido X, революционен електрически велосипед

Вашият нов велосипед има формат, който никога досега не е виждан в компанията. Вярно е, че формата на велосипеда е много подобна на Fiido D11, особено опростеният дизайн на структурата му. Но бяха направени няколко промени с 8 иновативни патента, предназначени изключително за този нов модел.

Батерия Fiido X
Батерия Fiido X

Може да се каже, че този Fiido X се роди от коментарите на цялата общност, която вече е закупила модел от компанията. Според изпълнителния директор на компанията Кевън Уанг, последователите са предложили подобрения като изглаждане на спойките, опростяване на окабеляването на велосипеда, добавяне на система против кражба на батерията и включване на натискане на сензор. Всичко това е реализирано с идеята да се подобри изживяването при шофиране.

Ако все още си мислите, че електрическият велосипед не ви води никъде, грешите. Без да продължаваме повече, Fiido X има автономия от 130 километра, по-голяма автономност от тази на някои електрически превозни средства, които вече се предлагат на пазара.

Ще имате брутална независимост, премахвайки притесненията за товарене на това транспортно средство за дълго време. В допълнение, фактът, че е сгъваем ви позволява да влизате удобно в сгради и заведения с него. По този начин ще избегнете да го оставяте на улицата с целия риск, който произтича от това.

Акценти на Fiido X

Сгъваем електрически велосипед Fiido X
Сгъваем електрически велосипед Fiido X

Освен това, което подчертахме в този електрически велосипед, има и други характеристики, които трябва да имате предвид, когато решите да закупите Fiido X. Ето някои от акцентите на Fiido X:

  • Дизайн на елегантна и лека рамка, изработена от магнезий.
  • Отличителна структура на батерията.
  • Има уникална структура в захранване, релсов тип.
  • Сигурност без ключ Система.
  • Включва мобилно приложение, с което да наблюдавате мотора и да го държите винаги готов.

Вземете новия Fiido X с 50% отстъпка

Ето новините, които чакахте. Продажбата на Fiido X, която ще бъде изцяло онлайн, ще има начална цена от около 1650 евро. Въпреки това ще имате възможност да го получите на намалена цена, ако го поръчате предварително.

Страницата за стартиране на Indiegogo ви предлага отстъпка до 50%, ако участвате в предварителната продажба на този мощен електрически велосипед. Просто трябва да се регистрирате с имейл на уебсайта на Indiegogo (безплатно, дори и да не го купите по-късно). С тази оферта вече няма да имате извинение да закупите този велосипед, ще имате по-екологично и по-универсално транспортно средство.

Какво мислите за новия Fiido X? За повече информация, моля, посетете официалния уебсайт на Fiido.

Fiido е на път да пусне първия си електрически скутер

Fiido Beast 2
Fiido Beast 2

В допълнение към Fiido X, марката е много развълнувана за един от следващите си проекти. Fiido ще пусне първия си електрически скутер скоро и ще бъде оборудван с двойно окачване (предно и задно), задвижване на двете колела и впечатляваща батерия от 1546 Wh. Изображението, което оглавява този текст, ни прави дълги зъби. Ще го следим.

Препоръчано: