Ефекти на TikTok за празнуване на Деня на гордостта

Съдържание:

Ефекти на TikTok за празнуване на Деня на гордостта
Ефекти на TikTok за празнуване на Деня на гордостта
Anonim

Готови ли сте да отпразнувате Деня на гордостта? Ако отговорът ви е „да“, не можете да пропуснете невероятните ефекти, които TikTok стартира, за да отпразнува този ден по голям начин. Продължете да четете, че тук сме направили компилация с 5-те най-добри, смятате ли да ги пропуснете?

Топ 5 TikTok ефекта за празнуване на Деня на гордостта

Преди да ви покажем въпросните ефекти, важно е да имате най-новата версия на приложението, инсталирана на вашия мобилен телефон. Не сте сигурни дали имате актуализираното приложение? Щракнете тук и разберете как да го актуализирате ръчно.

Дъги на бузите

Какво по-хубаво от боядисване на бузите и добавяне на цветни мигли в този ден? Е, този ефект ви дава възможност да направите това по лесен начин и просто като поставите лицето си пред камерата на мобилния си телефон, лесно, нали?

Прайд замразено време

TikTok Frozen Time Pride Effect
TikTok Frozen Time Pride Effect

Докато мнозина използват този филтър за забавление, има други потребители, които го използват правилно. Вие решавате как да го използвате, ние препоръчваме да го използвате по подходящ начин, за да празнувате Деня на гордостта по възможно най-уважителния начин.

Rainbow Lashes

TikTok Rainbow Eyelashes Effect
TikTok Rainbow Eyelashes Effect

Не всички TikTok Pride Effects трябва да са скучни, защото Rainbow Eyelashes е филтър, който се опитва да му придаде малко повече " блясък" до днес. Въпросният ефект не е сложен за използване, тъй като веднъж активиран, той добавя мигли в цвят на дъга към очите.

Светлина на гордостта

TikTok Light Pride Effect
TikTok Light Pride Effect

Добре познат ефект, който беше използван от много потребители на TikTok в началото на 2020 г. Сега, и по повод Деня на гордостта, платформата го промени, като добави някои настройки, които го правятфилтър идеален за празнуване на този важен ден.

Дъгова коса

TikTok Rainbow Hair Effect
TikTok Rainbow Hair Effect

Този ефект боядисва косата ви в цветове Pride. Много е забавно и лесно за използване, въпреки че тоналността на цветовете и качеството на филтъра ще зависят от осветлението на мястото, където се намирате.

Има ли още ефекти на TikTok Pride?

Да, има много повече ефекти, които можете да намерите в приложението. Ако не знаете къде се намират, следвайте стъпките по-долу, за да можете да ги намерите всички:

Намиране на Pride Effects в TikTok
Намиране на Pride Effects в TikTok
  • Щракнете върху „Набиращи популярност“.
  • Въведете опцията, която гласи „Ефекти“.
  • Щракнете върху категорията, която гласи „LibreDeSer“.
  • След секунди TikTok ще ви покаже всички Pride Effects.

Без да добавям много по темата, препоръчваме ви да разгледате най-добрите стикери на WhatsApp, за да отпразнувате Деня на гордостта, стикери, които не бива да пропускате, защото са много красиви.

Препоръчано: