Как да провеждате видео разговори в Telegram от 30 души

Съдържание:

Как да провеждате видео разговори в Telegram от 30 души
Как да провеждате видео разговори в Telegram от 30 души
Anonim

След дълго чакане, Telegram най-накрая активира групови видео разговори за всички потребители. Тази функция беше във фаза на тестване от няколко месеца, тестове, които приключват с новата актуализация, която вече може да бъде изтеглена на Android и iOS.

Ако се интересувате да изпробвате групови видео разговори в Telegram, препоръчваме ви да продължите да четете, защото тук ще ви покажем в няколко стъпки как за да намерите и използвате тази нова функция.

Как да извършвам видео разговори в Telegram?

Преди да обясним как да осъществим групово видеообаждане в Telegram, важно е да споменем, че всички участници в групата трябва да имат най-новата версия на приложението инсталиранНе сте сигурни дали имате актуализираното приложение Telegram? Щракнете тук и разберете как да го актуализирате ръчно.

Стартирайте групово видеообаждане в Telegram
Стартирайте групово видеообаждане в Telegram
  • Първо трябва да отворите приложението Telegram от мобилното си устройство.
  • След като влезете в приложението за съобщения, ще трябва да влезете в групата, в която искате да осъществите видеообаждането.
  • Щракнете върху името на групата.
  • Следователно ще трябва да щракнете върху трите малки точки, които се показват в горния десен ъгъл на екрана.
  • Ще се покаже меню с няколко опции, щракнете върху опцията, която казва „Стартиране на гласов чат“.
Правете видео разговори на 30 души в Telegram
Правете видео разговори на 30 души в Telegram
  • Ще се появи екран, наречен „Гласов чат“, там ще трябва да щракнете върху зеления бутон, който казва „Стартиране на гласов чат“.
  • Поканете членовете на групата, които искате да се присъедините към видео разговора.
  • След като хората бъдат поканени, трябва да щракнете върху опцията, която казва „Камера“, разположена в долния ляв ъгъл на екрана.
  • Щракнете върху „Споделяне на видео от камерата“.
  • След секунди името, което казва „Гласов чат“, ще се промени на „Групово видеообаждане“, стига поканените да се присъединят към видеообаждането.

Моля, имайте предвид, че понастоящем поддържа само групови видео разговори за до 30 души. Telegram съобщи от официалния си уебсайт, че този лимит скоро ще се увеличи, въпреки че все още няма прогнозна дата, когато ще увеличат този брой.

Без какво друго да добавите в това отношение, В случай, че не можете да извършвате видео разговори в Telegram от мобилния си телефон, препоръчваме ви да изтеглите Telegram beta. Като инсталирате тази версия на приложението за съобщения, трябва да имате достъп до тази функция без никакви проблеми.

Препоръчано: