Instagram тества публикации от браузъра

Съдържание:

Instagram тества публикации от браузъра
Instagram тества публикации от браузъра
Anonim

Приложението Instagram се подобри много от създаването си и платформата като цяло претърпя големи промени, повечето от които към по-добро. Не беше същото за компютърната версия на Instagram. За щастие малко по малко това може да се промени.

Instagram тества опцията за публикуване на снимки в социалната мрежа от компютър през уеб браузъра. Вероятно повечето потребители на Instagram никога няма да могат да публикуват снимките си от компютъра си, но това не означава, че има голям брой потребители, които ще се възползват от тази нова функция.

Струва ли си опция за публикуване на снимки в Instagram от браузъра?

Наличието на повече опции винаги е добро нещо, независимо от контекста. В случая на Instagram, тъй като е социална мрежа, предназначена да се използва с мобилно устройство , много от важните функции са достъпни само в мобилното приложение, оставяйки версията на браузъра почти забравена. Но сега ще ви обясним защо е полезно за мнозина да могат да качват снимки от компютъра.

Кой иска да може да качва снимки в Instagram от браузъра?

публикувайте снимки в instagram от компютър чрез уеб браузър
публикувайте снимки в instagram от компютър чрез уеб браузър

Въпреки че мнозина използват мобилните си телефони, за да правят снимки, има и такива, които все още използват камера. В тези случаи по-удобно е да изтеглите снимките от камерата на компютъра, да ги редактирате и да можете да ги качите в Instagram директно от компютъра, без да се налага да ги прехвърляте на мобилен.

Разбира се, ако сте професионален фотограф или все още сте любител, ще намерите тази нова функция на Instagram наистина полезна. И това не са единствените случаи, в които може да бъде много полезно и практично. Ако временно сте загубили телефона си или трябва да управлявате професионален акаунт в Instagram по-лесно, тази функция може да улесни живота ви.

Въпреки това, имайте предвид, че тази нова функция ще ви позволи само да качвате снимки в Instagram, пропускайки опцията за качване на истории, което може да се промени в близко бъдеще, но сега изглежда не е приоритет.

Кога ще бъде налична опцията за публикуване на Instagram снимки в браузъра?

В момента опцията за публикуване на снимки в Instagram от уеб браузъра се тества от шепа потребители, избрани от компанията Това не е първият път, когато Instagram извършва малки тестове се мащабират, за да прокарат тези промени до повечето потребители, в зависимост от резултатите.

Всъщност най-скорошният пример беше с опцията за скриване на харесвания в публикации в Instagram. Първо беше тестван с няколко потребители и когато беше достатъчно стабилен официално пристигна на платформата като още една опция, по-късно тази година.

Ето защо можем да предположим, че опцията за качване на изображения в Instagram от компютър скоро ще бъде достъпна за всички потребители Може би до края на годината. Въпреки това нищо не е сигурно и затова ще бъдем внимателни, за да ви информираме за евентуални промени.

Препоръчано: