PayPal ще увеличи комисионните, също и в Испания?

Съдържание:

PayPal ще увеличи комисионните, също и в Испания?
PayPal ще увеличи комисионните, също и в Испания?
Anonim

Таксите на PayPal изглеждат ли ви твърде високи? Така че се пригответе, защото платежната платформа планира да продължи да ги увеличава. От 2 август ще влезе в сила обща промяна на таксата на PayPal Обменните и благотворителните такси ще бъдат коригирани, а таксите за плащане и превод ще бъдат увеличени.

За да бъдем по-конкретни, стандартната такса на PayPal ще премине от 30 цента + 2,9% до 49 цента + 3,49% Това определено ще спечели по-малко на продавачите и следователно трябва леко да увеличи цена на техните продукти и услуги, които могат да бъдат платени с PayPal.

Ще увеличи ли PayPal таксите в Испания?

Защо PayPal държи парите ви?
Защо PayPal държи парите ви?

Новата стандартна такса на PayPal от 49 цента + 3,49% ще влезе в сила само в Съединените щати (от 2 август). Засега таксите на PayPal няма да се повишат в Испания или в друга държава освен Съединените щати. Разбира се, предполагаме, че PayPal прави пилотен тест с тази нова комисионна в САЩ, за да види как се приема от пазара.

Ако фирмите продължат да предлагат PayPal като метод на плащане и потребителите продължат да го използват въпреки факта, че увеличението на комисионните прави продуктите и услугите по-скъпи, бъдете сигурни, че PayPal ще увеличи комисионните си от повече държави Въпреки че също е възможно PayPal да се възползва от печалбите си на най-конкурентните пазари, за да намали комисионните си на пазарите, където има по-малко присъствие.

Колко дълго PayPal задържа баланса
Колко дълго PayPal задържа баланса

Е, това е само предположение. Истината е, че потребителите и фирмите, които използват PayPal в Съединените щати, ще трябва да платят комисионна от 49 цента + 3,49% на PayPal за всяка продажба или паричен превод, който правят. Тъй като фиксираната такса скочи до небето с почти 40%, промяната ще засегне предимно по-евтините артикули и услуги непропорционално.

Например, ако закупите калъф за $10 с PayPal, сега ще бъдете таксувани $0,84 вместо $0,59, които сте плащали преди. С други думи, увеличението на цената на покритието за комисионната ще премине от 5,9% на 8,4% Но разбира се, ако купите мобилен телефон за $500, тази разлика ще бъде по-малка от 1%. Накратко, продажбата на евтини продукти и услуги е тази, която ще бъде най-засегната.

Ако се интересувате да научите повече за промените, които PayPal ще въведе на 2 август, щракнете върху връзката източник. И ако искате да искате нещо от тази платежна платформа, вижте този урок за това как да се свържете с PayPal.

Препоръчано: