State.io: много опростена версия на Risk

Съдържание:

State.io: много опростена версия на Risk
State.io: много опростена версия на Risk
Anonim

Истината е, че екосистемата от игри, налични в Google Play, е просто впечатляваща. А ако харесвате стратегически заглавия, ще можете да намерите страхотни бисери. Вчера ви съобщихме за пристигането на XCOM 2 за Android, а днес искаме да ви покажем друга стратегическа игра, която ще ви позволи да насладете се на много опростена версия на Risk за Android.

Имаме предвид State.io, стратегическа игра, която ни поставя една цел: да доминираме над света. И ако искаме да го изпълним, ще трябва да спечелим позиции над нашите противници, докато не доминираме над всички нации.

За да направим това, ще трябва да спечелим битки, с които ще получим точки и сила, за да можем да продължим напредването и доминирането на нови територии. И тук стратегическият компонент е впечатляващ.

Това е State.io, опростеният риск за Android

интерфейс state-io
интерфейс state-io

До сега ще виждате, че неговата механика на играта е проследена до Risk И поради тази причина ви казваме, че State.io е опростена версия на популярната дъска игра. По този начин ще трябва да вземем предвид териториите, които искаме да атакуваме, последствията от това (оставяме някои позиции без достатъчна защита и противникът може да се възползва от възможността…) и други фактори, които ще ни позволят да спечелиш играта или да паднеш смело на бойното поле.

Както можете да видите на изображението в горната част на тези редове, интерфейсът на играта е изключително прост, така че също е идеално стратегическо заглавие за използване на мобилен телефон или таблет с малко ресурси, тъй като графичните изисквания са минимални. Бъдете внимателни, въпреки своята простота, той крие някои много интересни визуални елементи, като например движението на войски от едно място на друго.

Накратко, това е една от онези стратегически игри, които могат да ви закачат с часове, затова ви препоръчваме да я опитате, тъй като може да се изтегли безплатно. Вярно е, че има премиум версия на State.io, която добавя нови опции в допълнение към премахването на реклами, но ви препоръчваме да опитате безплатната версия, тъй като тя е перфектно функционална.

Накрая ви оставяме съответната връзка, за да можете изпробвайте State.io на вашия телефон или таблет.

Препоръчано: