Как да изпращате масови съобщения в WhatsApp или Telegram от MacOS

Съдържание:

Как да изпращате масови съобщения в WhatsApp или Telegram от MacOS
Как да изпращате масови съобщения в WhatsApp или Telegram от MacOS
Anonim

Ако искате да изпращате съобщения до групи хора в Telegram и WhatsApp, сега можете да го направите от MacOS. LoopMessage е инструментът, който ще ви помогне да изпращате масови и персонализирани съобщения от MacOS, искате ли да знаете как да го използвате?

Какво е LoopMessage и как работи за изпращане на масови съобщения в WhatsApp и Telegram

LoopMessage е идеален инструмент , ако искате да изпращате масови съобщения в iMessage, WhatsApp или Telegram от MacOS. Този инструмент е идеален, ако имате бизнес и трябва да изпращате съобщения до клиентите си, когато пристигне продукт.

Най-хубавото при LoopMessage е, че чрез изпращане на масови съобщения не губите персонализиране, защото можете да накарате всяко съобщение да има името на лицето, което ще го получи. Можете също да изпращате масови съобщения в WhatsApp и Telegram, без да се налага да докосвате мобилния си телефон, всичко от вашия компютър Ако искате да извлечете максимума от MacOS, тук ви показваме как да направите WhatsApp видео разговори на MacOS.

Тази платформа ще ви спести време, спестява ви и необходимостта да копирате и поставяте съобщения, както и да персонализирате всяко едно от тях. Без значение за какво използвате LoopMessage, с този инструмент можете да изпращате спам като професионалист.

Искате ли да използвате LoopMessage? Не се притеснявайте, в края на статията ви оставяме връзката към тяхната платформа, за да можете да започнете да изпращате масови съобщения в WhatsApp и Telegram от MacOS.

Друга интересна функция на LoopMessage е, че можете да качвате груповите си съобщения от електронна таблица. След като качите електронната таблица в LoopMessage, ще можете да редактирате от платформата съобщението, което искате да изпратите или хората, които ще получат вашите съобщения.

LoopMessage масови съобщения от MacOS
LoopMessage масови съобщения от MacOS

Безопасно ли е LoopMessage за изпращане на групови съобщения? Уважава ли поверителността ви?

LoopMessage показва, че това, което инструментът прави, е да взаимодейства с приложения за съобщения като WhatsApp и Telegram, без да е необходимо достъп до вашите съобщения. Те също така показват от платформата, че всичките ви съобщения ще бъдат криптирани.

Това, което LoopMessage ще може да прави, е да преглежда вашите контакти, но няма да може да ги редактира Освен това, ако искате да попречите на платформата да има достъп до вашите контакти, можете да накарате LoopMessage просто да използва тези, които създавате на платформата. По този начин ще имате повече поверителност.

LoopMessage несъмнено е отличен инструмент за електронна търговия, защото намалява времето за изпращане на масови съобщения в Telegram и WhatsApp. Освен това ще ви позволи да отговаряте и изпращате съобщения бързо.

С тази платформа можете да персонализирате вашите съобщения и много повече, всичко от MacOS.

Тъй като говорихме за инструменти, оставяме ви още един, за да споделите екрана си от MacOS към Chromecast.

Препоръчано: