WhatsApp ще ви позволи да изпращате клиенти във вашия магазин във Facebook

Съдържание:

WhatsApp ще ви позволи да изпращате клиенти във вашия магазин във Facebook
WhatsApp ще ви позволи да изпращате клиенти във вашия магазин във Facebook
Anonim

WhatsApp се превърна в еталон, когато става дума за общуване с нашите приятели и близки. И това е, че тази услуга за незабавни съобщения има всякакви функции, за да можем да извлечем максимума от нея. В допълнение, то не спира да получава актуализации, за да бъде по-пълно приложение всеки ден.

Вече ви разказахме за пристигането на режима с множество устройства в WhatsApp или как да слушате гласови бележки с два пъти по-висока скорост. А днес е още една много интересна новост: WhatsApp ще ви позволи да изпращате клиенти във вашия Facebook магазин.

Съвсем скоро ще можете да изпращате клиенти към вашия Facebook магазин чрез WhatsApp

WhatsApp-магазини
WhatsApp-магазини

През последните няколко години компанията, основана от Марк Зукърбърг, непрекъснато търси начини да извлече максимума от екосистемата на своите приложения. И поради тази причина Facebook получи Facebook Shops, така че можете да отворите свой собствен виртуален магазин в няколко стъпки.

Перфектна услуга, за да можете да започнете да продавате онлайн, дори и да нямате познания по уеб дизайн. И виждайки колко лесно е да отворите магазин чрез Facebook Shops, истината е, че това е най-пълният инструмент.

И сега ще стане много по-добре благодарение на следващата актуализация на WhatsApp,, която ще ви позволи да изпращате клиенти директно във вашия магазин във Facebook. Бъдете внимателни, не говорим за слух или изтичане на информация, но самата компания, базирана в Менло Парк, обяви тази нова функция чрез официалния си блог. Истината е, че те не са дали твърде много подробности за това как този инструмент на WhatsApp ще работи, за да може да изпраща клиенти във вашия магазин във Facebook.

Но главният изпълнителен директор на Facebook даде да се разбере, че това е функция, която ще започне да достига до определени страни, въпреки че не е посочил официална дата за внедряването на този инструмент за увеличаване на продажбите. Така че всичко, което можем да направим, е да изчакаме да видим кога ще можете да изпращате клиенти към вашия магазин във Facebook от WhatsApp.

Препоръчано: