Как да активирате Movistar+ безплатно (в Lite версия)

Съдържание:

Как да активирате Movistar+ безплатно (в Lite версия)
Как да активирате Movistar+ безплатно (в Lite версия)
Anonim

Movistar+ Lite е услугата за стрийминг на телевизия и съдържание при поискване, която Movistar предлага за тези, които са или не са клиенти на компанията, тъй като не предполага постоянство и можете да анулирате, когато пожелаете. Хайде, това е като Netflix или Amazon Prime Video. В този случай Movistar+ Lite струва 8 евро на месец и има много интересна оферта за съдържание със собствени комедийни предавания като Late Motiv и La Resistencia, както и спортни и оригинални сериали като Antiriot, Iron, The Pier и др.

Нещо, което мнозина не знаят, тъй като наскоро беше обявено, е, че ако вече сте клиент на Movistar и имате една от техните тарифи само за мобилни устройства (които не включват телевизия или оптична мрежа) с неограничени данни, можете да активирате Movistar+ Lite напълно безплатно Всъщност, ако вече плащате за този абонамент, можете да спестите 8 евро, които си струва на месец, като активирате услугата безплатно с вашата неограничена скорост на данни. Искате ли да знаете как да го направите? След това ще обясним стъпка по стъпка.

Стъпки за безплатно активиране на Movistar+ Lite

стъпки, за да се абонирате безплатно за movistar plus lite
стъпки, за да се абонирате безплатно за movistar plus lite

Първо, нека изясним, че само клиенти на Movistar с тарифи Contrato 20 Plus, Rate 25, Rate 15 и Безкраен договор могат да активират Movistar+ Lite безплатно със стъпките които ще покажем по-нататък. Отговаряте ли на това изискване? След това се абонирайте безплатно за Movistar+ Lite по този начин:

 • Ако вече плащате за Movistar+ Lite, отпишете се, за да не продължат да ви таксуват.
 • За да се регистрирате безплатно, ще ви трябва код, който Movistar е изпратил чрез SMS на клиенти с посочените тарифи.

  • Ако не сте получили кода, поискайте го , като се обадите на 223535 от номера на мобилния договор с неограничена скорост на данни.
  • Ако вече сте получили кода, но сте го изтрили или загубили, заявете го отново, като се обадите на 223535.
  • В случай, че сте нов клиент, кодът може да отнеме 72 часа, за да достигне до телефона ви, откакто сте се регистрирали за мобилния договор.
 • Вече имате кода? Щракнете върху тази връзка, за да влезете в уебсайта на Movistar+ Lite и да го осребрите, като натиснете бутона, който казва Осребрете своя код тук.
 • Сега попълнете формуляра, който ще видите на екрана с вашите данни, за да създадете своя акаунт.

  • Ако вече сте имали Movistar+ Lite и сте се отписали, за да активирате безплатната услуга, ще трябва да изчакате до 1-во число на следващия месец, за да запазите същото потребителско име/имейл. Ако не искате да чакате толкова дълго, просто използвайте друг имейл и потребителско име, когато се регистрирате.
 • След това ще стигнете до секцията Резюме на покупките, където трябва да приложите кода, който Movistar ви изпрати чрез SMS.
 • По-долу ще трябва да въведете данните си за плащане (кредитна или дебитна карта), въпреки че няма да бъдете таксувани изобщо. Това е в случай, че някога искате да закупите допълнително съдържание под наем на платформата.
 • Готово! Приемете условията за ползване и докоснете Край.

Сега можете достъп до Movistar+ Lite съдържание безплатно от устройството по ваш избор. Ако сте имали проблеми с активирането, препоръчваме да се обадите на поддръжката на Movistar, като използвате безплатния номер 1004. Това, което не препоръчваме, е да използвате имейла си в Movistar.

Гледайте Movistar+ Lite безплатно на всичките си устройства

movistar lite безплатно на всички устройства
movistar lite безплатно на всички устройства

Не забравяйте, че можете да се насладите на услугата от вашия компютър, като влезете в уеб платформата Movistar+ Lite или от мобилния си телефон с неговите приложения за Android и iOS. Освен това има приложения за Smart TV и конзоли, така че го потърсете на вашия телевизор.

‎Movistar Plus+
‎Movistar Plus+

И ако нямате представа какво да гледате в тази услуга, погледнете тази статия с 10 серии Movistar Plus, които не можете да пропуснете.

Препоръчано: