Как да премахнете водния знак от снимки, направени с Xiaomi

Съдържание:

Как да премахнете водния знак от снимки, направени с Xiaomi
Как да премахнете водния знак от снимки, направени с Xiaomi
Anonim

Повечето телефони Xiaomi се доставят конфигурирани да оставят воден знак върху снимки, направени с устройството Водните знаци могат да показват модела на телефона Xiaomi или името, което сте дали на вашето устройство. Понякога този воден знак може да бъде досаден, така че днес ще ви покажем как можете да го премахнете.

Xiaomi също ви позволява да поставите воден знак на вече обработени снимки. Така че, ако направите добра снимка , имате възможност да поставите воден знак върху нея или да я премахнете, когато пожелаете Ако за вас камерата е важен момент, купете мобилен телефон и сте обмисляйки закупуване на мобилен телефон Xiaomi, трябва да видите кой от Mi 11 има най-добрата камера.

Как да премахнете водния знак от снимки, направени с мобилен телефон Xiaomi

За да премахнете водния знак от снимките, направени с телефони Xiaomi можете да конфигурирате настройките на камерата или да премахнете водния знак от вече направените снимки.

Как да настроите камерата Xiaomi да не поставя воден знак на снимки?

Премахнете водния знак на камерата Xiaomi
Премахнете водния знак на камерата Xiaomi

Така че новите снимки, които правите с вашето устройство Xiaomi, да нямат воден знак, трябва да конфигурирате камерата, за да направите това, трябва да следвате тези стъпки:

  1. Отворете камерата на Xiaomi.
  2. Изберете 3-те реда горе вдясно.
  3. Докоснете “Настройки”.
  4. Изберете “Воден знак”.
  5. Деактивирайте 2-те опции, които се показват.

След като направите това няма да имате водни знаци на следващите снимки, които правите, но тези, които вече сте направили, ще запазят водните знаци.

Как да премахнете водни знаци на снимки, които вече са направени с мобилен телефон Xiaomi?

Премахнете водния знак на снимката на Xiaomi
Премахнете водния знак на снимката на Xiaomi

Може би вече имате няколко снимки на вашето устройство с воден знак Xiaomi, ако мислите, че не можете да премахнете този досаден воден знак, грешите. Всъщност премахването на водния знак върху снимки не е сложно, просто трябва да направите следното:

  1. Отворете галерията на Xiaomi.
  2. Отворете снимка, която има водния знак.
  3. Изберете иконата „Редактиране“в долната част на екрана.
  4. Докоснете “Премахване на воден знак” в горната част на екрана.
  5. Запазване промени.

Сега можете да премахнете тези досадни водни знаци на устройства Xiaomi и да направите снимките си по-привлекателни. Можете също така да промените настройките и да поставите водния знак обратно, когато пожелаете.

Xiaomi има много интересни функции и продължава да прави иновации, сега марката ще използва камерата на телефона ви като монитор за сърдечен ритъм и може да пусне телефон с телескопична камера. Не е ли интересно?

Препоръчано: